Busraygt Kızlar nuna aldım ama bebeğim 3 ay 12 günlük memnun kalmadım oysaki kraft almıştım nuna indirime girince değiştirdim şimdi verip tekrar kraft alıcam hiç beğenmedim
tugba_112 MetehaninAnnesii Reflu yatağı gümüş kapak ve anne yanı beşik iyi ki almışım. Biberon ve emzik keşke almasaydım çünkü bebegim kullanmıyor 😊
Sennur2218 İyi ki almışım; ana kucağı, oyun halısı, travel sistem bebek arabası, biberon-mama ısıtıcı, gaz kemeri, anne göğsü biberon, uyku tulumu, kehribar kolye. Keşke almasaydım dediğim bir şey yok çünkü epey araştırarak iyi alışveriş yaptım. 😂
NeptunY Iyi ki almisim dediklerim: stokke sleepi yatak, stokke mycarrier kanguru- ozellikle ilk uc bununla uyuduk kucagimda gece gunduz, alt acma unitesi, anne sirt cantasi yerine buyuk boy samsonite seyahat sirt cantasi, gb oto koltugu ve philips hue aydinlatma. Bunlar hala daha kullanimdalar ve cok memnunum her birinden. Keske almasaydim dediklerim: stokke flexibath-bir kere kullandi ikinciden itibaren kullanmadik dus almayi seviyor banyoda, gogus pedi-hic ihtiyac olmadi.
Gamzeferdiemir MetehaninAnnesii oto süpürge iyiki almışım elim ayağım oldu. Her gün çalıştırıyorum bari yerler temiz kalsın. Hamak beşik iyiki aldım. Kanguru keşke almasaydım. Kamera iyiki aldım. Reflü yatağı keşke almasaydım. Oto sağma makinase keşke başka marka alsaydım…
yaseminyh MetehaninAnnesii keşke baston tipi bebek arabası alsaydım joie iki yönlü ekstra pusetli bebek arabası almıştım çok büyük bagajı kaplıyor. Odasına yatak almadım henüz odasında yatmıyor 1 yaşında şuan ama keşke alsaydım gündüz orada yatırırdım. göğüs kalkanı keşke almasaydım gereksiz göğüsü terleten kaşındıran birşey. piyanolu oyun halısı park yatak iyi ki almışım.
Balkokulumm MetehaninAnnesii iyiki almışım philips avent bebek telsizi 250 lira verdim ama asla pişman değilim keşke almasaydım 500 lira verip bi bebek arabası aldım 3 günde ön teker dönmez oldu keşke almasaydım