Elektronik ana kucağı, anne yanı beşik, patikli pantolonlar, sling, bondigonun şu alttan çekince müzik çalan oyuncağı, oioi diş kaşıycı, korbell bebek bezi çöpü iyi ki dediklerim. Ben gereksiz alışveriş yapmadım zamanla ihtiyaca göre alırım diye düşündüm hep. Elektronik pompa almadım mesela iyi ki almamışım çünkü o kadar süt yok, sterilizatör almadım steril edecek birşeyimiz çıkmıyor, bir tane biberona aşık onu da arada kaynatıyorum emzikleriyle.
alt üst ayrı parça kıyafetler, bebek bakım seti keşke almasaydım dediklerim. Alt üst takım giydirince hep yukarı kayıyor üstündeki sinir oluyorum artık kıyafetlerini uzun kollu body altına patikli pantolon şeklinde alıyorum hem çorap kaydı çıktı derdi olmuyor bileğini de sıkıyor zaten çoraplar. Uykudan kalkınca fln yelek giydiriveriyorum üstüne. Bakım seti de çok lüzumsuzmuş törpüsü fln hiç kullanmadım tırnak makası da keskin değil çok bastırmak gerekiyor etini kesicem diye panik atak geçiriyorum. Solingenden tırnak makası aldım ona miniklerden çıt çıt mis gibi kesiyor. Bakım setinden birtek tarağı hakkını vererek kullanıyoruz. He bir de kayınvalidem süslü püslü alt açmalardan almıştı alma kullanmayız desem de heves etti ilk torunu, hiç kullanmadık öylece duruyor altını açtıkça işiyor kaka yapıyor durmadan onu mu yıkıcam ben😂