İYİKİ ALMIŞIM
1-emzirme yastığı(kesinlikle alınmalı,emerken tutmak rahat oluyor,orda uyuyor,arabayla biyere giderken koyuyorum hep emip hem uyuyor kısacası hayat kurtarıcı)
2-reflü yatağı(3 ay üstünden indirmedim desem yeridir,başka biyere gidince yatak yadırgama derdi olmadı hiç,rahatça heryere gidebildim ve boğulma riski olmadan içim çok rahat yatırdım)
3-park yatak(anne yanı yataklar çok az kullanılabiliyor bence hiç gerek yok)
4-jelli göğüs pedi
5-Lansinoh krem(ilk 2 buçuk ay her emzirme sonrası göğüsümü yıkadım ve jel sürdüm bu sayede hiç yaram olmadı)
6-Müslin(özellikle yazın her yerde kullandım kesinlikle 3-4 tane alınmalı)
7-korse
8-mp3 çalar(telefondan dinletmektense mp3 e yüklerim beyaz gürültü,ninni vs)
9-peluşlu sıcak su torbası(gazı olunca ayaklarına koydum çok iyi geldi)
KEŞKE ALMASAYDIM
1-babynest
2-süt saklama poşeti(fazla almışım kullanmaya gerek kalmadı,alınmalı ama ihtiyaç doğrultusunda bence)
3-çok emzik( tutmayınca tutmuyor çok almaya gerek yok)
*hamileyken çok araştırdım ve gereksiz bişey almadım oyüzden pişmanlığım çok yok..
*kıyafet çok almayın demiş herkes fakat mesela benim bebeğim 2930 doğdu ve düzenli her ay 1 kilo şeklinde kilosunu da aldı ve 0-3 ay aldıklarımı tam 3 ay rahatça kullandı,çok almayın büyüyorlar dedikleri için çok almamıştım ve pişman oldum alışverişe çıkmak zorunda kaldım,bence son aylardaki kilosuna göre alışveriş yapın..3 aydan sonra hızlı büyüdü şimdi fazla almıyorum mesela ben..
Umarım faydalı olmuştur