Xxxxxxxx V tech myla maymun uyku arkadaşı iyi almışım her yerde ninni acabiliyorum pusetlere ve bebek arabalarina asma aparatı var gece lambası özelliği ve beyaz gürültü ozelligide var keşke almasaydim dediğim sepet beşik ilk 1ay yattı sonra yatmadı içinde ve geceleri büyük işkence keşke anne yani alsaydim
Azraeva Sema123- ay inş olmazsınız. Bi ilk doğduğu hafta yattı ondan da bisey anlamadı zaten. Sonrası hep ağlama. Gerçek mom varken 4moms da ne dedi kızım😂
balcicegin_annesi MetehaninAnnesii ben babynest yaptırmıştım İnstagram dan 170 küsür nerdeyse verdim dikkat etmemiştim o kadar büyük olacağına ama o zaman aklım olsaydı normal 50-60 tl ye alırdım ve onlar daha kaliteli tek parça mis gibi bir sürü şey de olmuyor kullanırdım ona pişman oldum ve kızıma oda almıştım iyiki de almışım her şey onun odasında asla fazla sıkışmalı bir şey yok ve ikinci çocuğum olunca da görüntülü telsiz aldım evim ufak ama elim ayağım yani büyüğünün sesinden ağlamasın diye odaya koyar kapı kapatırım ağlarken de üstü açılınca da duyardım görürdüm içim rahat bahçeye bile çıksam görürüm ve joie marka elektrikli ana kucağı da aldım şuan 10 kilo hala koyuyorum hala sallanıyor uyuyor allah onu çıkarandan razı olsun o derece bir de ilk doğumumda sırt çantası basit gelmişti bana kol bebek çantası almıştım ama yanılmışım şimdi gözüm sırt çantasını arıyor en spor ve en klasik tip o yani kullanışlı bir de o yüzden onu almadığıma pişman oldum 😁 bir de ilk bebek diye pahalı travel sistem araba aldım 5,5 ay bindik daha portbebe kısmını takmadan rahatsız oldu o da bende taşıması da cabasıydı sonunda joie marka bastonlu aracı aldım tek elle katla koy iki çocukla daha şık daha modern yani ☺️🍒benim göz önünde memnun kaldıklarım bu kadar ..
balcicegin_annesi Sema123- doğum yaptınız mı aldıysanız şayet ☺️ Ben 6 aydır kullanıyorum yaklaşık o yüzden yorumunuzu görünce yazmak istedim
balcicegin_annesi Sema123- anakucağını aldınız mı yoksa daha gelmedi mi ☺️ Bu arada çok hayırlı olsun sağlıkla büyütün
Ozgeruya MetehaninAnnesii reflu yatağı keşke almasaydım puset keşke almasaydım hic kullanmadık yatmadı, anne yani besik iyiki almışım sepet besik istemedim buyumesinide düşündüm 🙂
AcemiHemsireanne Oyun halısı, Philips avent biberon ve emziği , lansinoh otomatik göğüs pompası , anne yanı tahtalı beşik iyi ki almışım 🙏 bibs dahil olmak üzere aldığım 6 emzik boşunaydı hiç birini tutmadı, manuel göğüs pompası, patikli tulumlar keşke almasaymışım
teacher_mommy AcemiHemsireanne patikli tulum ben çok giydiriyordum özellikle yazları neden keşke almasaymışım dediniz?
Anneogrettmen İyi ki dediklerim: Hışırtılı kitap Bondigo piyanolu balık Silikon önlük Ebebegin mama sandalyesi Prego kanguru Bioderma atopik krem Silikon meme ucu Joker baston araba Keşke almasaydim dediğim hemen hemen bişey yok çünkü eşimde ben de çok fazla arastirir öylesine alisverisler yapmayız, bebeğin ve bizim işimize yarayacak şeyleri olabildiğince minimalist tutup sırf populer diye almayız bazı şeyleri 🤭😃
biyolog-anne mavihuzurkalp minikailemmm uyku arkadaşını kaç aylıktan itibaren kullanmaya başladınız acaba?
TalentedMom MetehaninAnnesii philips avent soft emzik iyi ki almışım emzirme önlüğü plastik oturacak çok gereksizdi
Papatyaa_ TalentedMom 2aydır chicco kelebek kullanıyor . Değiştirmek istedim acente air aldım avent i kabul etmiyor öğürüyor. Nasıl kabul ettirebilirim biliniz var mı 😓?
Yusufyigit-1 MetehaninAnnesii iyili almışım dediklerim; mama sandalyesi, uyku tulumu, Müslim battaniye,park beşik..aldığıma bin pişman olduklarım; travel sistem bebek arabası,yürüteç, aklıma gelen bunlar😇
minikailemmm MetehaninAnnesii reflü yatagı bimde ki biberon keşke almasaydım ikisinide kullanmadık kırmızı yuvarlak salıncak ve uyku arkadası iyiki almışım elim ayagım 😊
GokceT Busrasenyuva 0-3 ayı bile büyük bebeğimin agzında büyüdü resmen. Suan 3 aylık veriyorum hala büyük geliyor istemiyor birde devamı yok 6-9 dan sonrası yok diye duymustum o yüzden bosa 60₺ verdim 🤭😄
Busrasenyuva GokceT ya benimki de agZına kocaman oldu 😖ampul gibi 🥺ondan başka emzik de istemiyor diğerleride küçük geliyor .benim aldıgım 0-6 ay dı ama 0-3 ayı oldugunu bilmiyordum