MetehaninAnnesii Eylul06 müslin battaniye yazın bende çok kullandım her şeye emzirme örtüsü kundak battaniye bebek arabasını örtmek için falan yaza kadar rafta ama şimdi çok ince kalıyor gibi geliyor bana
sinemin MetehaninAnnesii ben kundak yaptığım için hala kullanıyorum kaldırmadım😂 kalınla yapsam terliyor ince iyidir
MetehaninAnnesii hypatia ah robot süpürge hayallerimi süslüyor ama eşim almaz bebiş biraz büyüsün işe girip ilk işim onu almak olacak 😂
DamirinAnnesi hypatia ben de almak istiyorumda soru işaretlerim var. Saçlarım çok dökülüyo lohusalıktan beri. Evin her yeri saç oluyo elektrikli süpürgenin başlığına dolanıyo hemen haznesi doluyo falan. Robot süpürge toplar mı saçları bilemiyorum.
GokceT İyi ki almışım= Ana kucağı, bol muslin, anne yanı beşiği, nuk marka anti kolik biberon /// keşke almasaydım= gögüs kalkanı, dönence, bips marka emzik, süt saklama poşeti, plips avent biberon , eski tip kanguru
MetehaninAnnesii GokceT göğüs kalkanı bende aynı şekilde ya aldım bi kaç kez kullandım ama çok şükür yara olmadı boşa almışım kanguruda da bebeğim sevmedi güzel bir şeyde almamışım zaten alınca farkettim 😕
__Busra GokceT Ben de aksine göğüs kalkanına yatıp kalkıp şükredenlerden biri olarak iyi ki almışım diyorum
Busrasenyuva GokceT bips emzik için neden öylr dediniz acaba .bende bips kullanıyorum ama değişim zamanı geldi .ayda bir değişiyormuş .şimdi siz öyle diyince alıp almamakta kararsız kaldım
hypatia MetehaninAnnesii olur olur ilk benim eşim de ne gerek var filan diyordu şuan bütün arkadaşlarına alın mutlaka diyor 😂
Sarisey MetehaninAnnesii korbell cop kovasi iyi ki iyi ki almisim. Sonrasinda bebek telsizi,corapli tayt,alt acma unitesi. Keske almasaydım dedigim bisey yok cunku hep temkinli alisveris yaptim🌝
Muhammedd23 Sarisey ya ben o corbel kovadan resmen nefret ettim açınca iğrenç koku etrafi sarıyor al poşeti kes tekrar bağla. Kokuya boğuluyoruz. Onun yerine normal poşete WC de bezleri koyup atmak kat ve kat güzel hatta koku yok. İceride havasız kalıp üreme olmadığı icinde
Duyguuu35 Oyun parkı tam bir pişmanlık çok güzel ama montessori düşündüğüm için çok Gereksiz geliyo şuan
MetehaninAnnesii Sarisey öyle sağlık olsun diyorum en önemlisi o bebeğim hastanede yattı 1 hafta bağışıklılığı düşüktü araştırmak istediler hemde enfeksiyonu vardı o dönem anladım en önemlisi oymuş
Ozgeackgz-0 MetehaninAnnesii iyi ki aldıklarım ; -ana kucağı -baston bebek arabası ve puset -piyanolu oyun halısı -hışırtlısı yumuşak kitap keşke almasaydım ; -baby plus 7 fonksiyonlu ana kucağı 😒
MetehaninAnnesii Ozgeackgz-0 hışırtılı kitap bende almaya çok niyetlendim bir türlü denk gelmedi şimdi çok mu geç 5 aylık olduk yoksa alsam daha uzun süre kullanır mi acaba
Hamileee Ozgeackgz-0 baston bebek arabasını hangi marka model tercih ettiniz ve ne zamandır kullanıyorsunuz pusetle birlikte kullanıma uygun mu acaba
DenizOzlem MetehaninAnnesii 5 aylığız, hala kullanıyoruz hışırtılı kitapları, tabii ne kadar daha gider bilmiyorum
Ozgeackgz-0 MetehaninAnnesii bence kullanılır benim oğlum 9 ay 23 günlük hala daha oynuyor ☺️ Arada bir saklıyorum unutuyor yeniden çıkarıyorum, birde kalın karton küçük kitaplar var kenarları yumuşak onlardan almıştım oda baya oyalamıştı ama her ne kadar sert kartonda olsa hep ağzına soktuğu için yıprandı
melankolik MetehaninAnnesii 0-3 yaş diyor canım bende araştırdım alcam da biz de 5 ayligiz zaten yeni yeni ellerinde tutabiliyor birşeyleri şimdiden sonra tam güzel olur diye düşünüyorum
DenizOzlem MetehaninAnnesii next to me yatak ve titreşimli ana kucağı (en basit olanlarından, fazla detaysız) iyi ki iyi ki iyi ki almışım bunları 🙏🧡 hatta şimdi oğlum artık next to me’de yatamayacak kadar büyüyünce ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum, böyle bir rahatlık olamaz❣ 3 tane hastane çıkışına gerek yokmuş, üçüncü ve de en güzelini giyemeden büyüdü çünkü 😅 o kadar da özenmiştim halbuki 🤷♀️
MetehaninAnnesii DenizOzlem benimde bayram için aldığım takım 1 kere giyebildi diye çok üzülmüştüm gerçekten çabuk büyüyorlar
hypatia DenizOzlem aslında kolaylık sağladı ama çok kısa süre kullanılıyor yeniden park yatak almam gerekti 2 kere alışveriş yapmış oldum