Cannsuu Merhaba arkadaşlar. Oğlum 3 aylık olacak. Ilk doğduğunda emzik vermedik hemşireler damak yapısı bozar dediği için. Ama şuan da çok zorlaniyorum ve emzige alıştırmak istiyorum. Philips avent, weebaby denedim ama almıyor bi türlü. Önerisi olan var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.
glam Cannsuu avent ultra soft kullanıyoruz, ben de 1. Ayı bitince verdim. Hekimanne instagram hesabının ve birçok kişinin tavsiyesi ile aldım çok memnunum. Oğlum verir vermez aldı
MirzaAta Cannsuu benim.oglum da almıyor du emziği ucunu tatlı şeylere batırarak alıştırın 😁 masaallh artik emiyor yoksa almıyordu red ediyordu bi oyle deneyin isterseniz
Mervebtnrr Cannsuu canım bende kaç çeşit emzik denedim 2 buçuk aylık olduk yeni tuttu avent soft olanı. Ilk başta ogurdu kustu pes etmedim attıkça verdim elimle tuttum şuan emiyo cokcok😊
Gokceayy Mervebtnrr bişey sorucam emzik emmemesi daha iyi değil mi bence cok zor durumda değilseniz alıştırmayın benim kızım emzik bagımlısı olmuş bıraktırmaya calışıyorum emzik düştü mü kıyameti koparıyor durmuyor sürekli arıyor
Sevilsevil Cannsuu nuk damakli denedim ikk hemen aldi sonra weebaby damakliya geçtik onu da aldi. Damakli emzik seviyor bizimki
Cannsuu Sevilsevil weebaby aldım bende onu almıyor. Bugün nuk aldım onu da almıyor. Yarın devam edecem artık alıştırmalara. Bakalim.