Gokbayes2018 1 aylık bebeğim var, doğdugu dan beri bazen uyurken, emerken veya dururken nefes alırken ses çıkarıyor, boyle tabırı caizse Hanı horoz sesi. Gibi. Boyle durum yasayan varmı sanki nefes alamıyormus gibi. Doktora sordugum da normal çünkü küçük felan dedi. Yasyan varmı
Defneninannesi Gokbayes2018 Benim ki de arada sanki bogazında düdük varmış gibi ses çıkartıyordu ama sanırım kendi yapıyor bi sıkıntı yok çünkü canı isterse yapıyordu bayadır yapmıyor :)
Kbrakurt Gokbayes2018 benim bebeğimdede vardı. Geniz eti olduğunu falan düşündüm hatta. 2 aydan sonra zamanla kendiliğinden geçti.
Berdemal Gokbayes2018 benim kızımın da öyleydi hatta 1 aylık kontrolünde doktora sormuştum ciğerine baktı sorun yok olabilir yenidoğan bebeklerde sıkıntı yok dedi ve zamanla geçti
Defneninannesi Gokbayes2018 Yaa o zaman bir doktora danışın bunu. Ben bu nedeni araştırırken googleda değişik şeyler yazıyordu darlık filan gibi. En iyisini doktor bilir hemde içiniz rahatlamış olur.
minnakkus aynen benimkide oyleydi ama zamanla kayboldu iciniz ferah tutun nefes alma guclugu oluyor kucuk diye