Hayatnegarip Kızlar kızıma şişme zip zip esek alicam da alan var mı memnun musunuz .aldıysanız hangi siteden aldınız link atar msniz
Ozgeackgz-0 Hayatnegarip ay merak ediyorum bende. Annem hediye alcaktı aldırmadım BİM’e gelen atlardan almıştık
Ceydakoruc Hayatnegarip benim kız kardeşime almıştık geyik olanını çok güzel kullanımı falan biz normal oyuncakçıdan almıştık internette fiyatlarok daha pahalı
Vera1810 Hayatnegarip canım benım kızımın var cok seviyor üzerine cıkınca hıc inmek istemiyor ben burdan dükkandan aldım. Bınmez sanıdım ama kızım cok sevdi
EmineB10 Hayatnegarip biz kazıma pazardan almıştık kızıma çok kullanışlı gelmedi bana zıplamak için alıyorsanız çocuk kendi başına zıplayamıyor. Zıp zıp tolar var ben onlardan tavsiye ediyorum onda çocuk kendi zıplayabiliyor
Hayatnegarip Ozgeackgz-0 ay bende alicam da bazı sitelere baktım çoğu memnun değil iyi gelmemiş o yüzden buraya sorayim dedim de kimse de ses yok
Hayatnegarip Ceydakoruc anladım canım bende korana var die dışarı pek çıkmıyorum netten sipariş edeyim dedim
Ceydakoruc Hayatnegarip anladıım, ama biz gayet memnunduk hala daha duruyor kızıma kullanıcam inşallah bende🥰
Seden Bende var oğlum cok seviyo ayaklari yere basana kadar düştü ama bisey olmuyo yani simdi zip zip ziplayip duruyo 20 aylik 😀
Ceydakoruc Hayatnegarip 9-10 aylıktı kardeşim o zaman kullanmaya başladılar annem tutarak otutturuyordu 11 aylık yürüdü zaten 1 yaşından sonra kendisi binip oynamaya başladı
Seden Hayatnegarip hayır hediye geldi ama etrafimda da gördüğüm kadarıyla hepsi aynı şekilde. Dışı baya kalin bi plastik tarzı malzeme (adini bilemedim o yüzden plastik diyim:)) eşim sisirdi hatta onu havasi inmisti suan daha sert şişkinliği bizi bile taşıyor :))
Vera1810 Hayatnegarip al al canım eşim 50 vermıs tı sanırm. Hele bir zıplıyor lar insan Gulme krızıne giriyor kızm cok komik biniyor