Smy16 Ceydakoruc yok mama vermiyorum anne sütü vermeye çalışıyorum ama anca çalışıyorum sıpa almıyo 🙈 bide lansinoh deneyim olmazsa teşekkür ederim 🤗
Ceydakoruc Smy16 biberon ucundan bile anlıyolar valla 🤭 eğer sütler buzluktan çıkan donmuş sütse o yüzden içmiyo olabilir kızımda asla öyle süt içmedi sadece yeni sağılanı dondurulmamış olanı içti
Atikeemre14 Smy16 canım ben kızıma hafta sınu meme ucu aldım yenı meme ucları cıkmıs puslu gıbı aynı emzık bası gıbı oldar yumusakkı anlatamam ben cok pısman oldum oncekını aldıgımda bence bır bak derım
Atikeemre14 Smy16 yumusaklıgı anne gogsu gıbı ınan dokundugunda anlarsın ayıca neden bıberon emmıyormu
Smy16 Atikeemre14 hayır bi türlü emmiyo biberonu agzına alıyo sakız çigner gibi çigniyı oynuyo resmen onunda denemedigim biberon kalmadı
Smy16 bossbabysmom hayır beni emiyo ama bazen emmicegi tutuyo bende buzlukta tarihi yaklaşan sütlerimi vermek istiyorum ama biberlnu tutmuyo
Smy16 Ceydakoruc yaa evet oda olabilir bi kaç sefer sagıpta vermiştim onu içmişti 🙈 o hiç aklıma gelmedi
Ceydakoruc Smy16 belkide o yüzdendir çünkü illa ki tadında değişiklik oluyor bide yeni sağdığınız sütü vermeyi deneyin bence😊