Aybars16 Bebeğimin başında konak oluşmaya başladı. Çözümü nedir acaba? İki günde bir yıkıyoruz tam durulanmıyor mu ki 🤔kimler nasıl çözüm buldu
Merve Aybars16 bebe yağını konaklı yere sürün biraz bekletip bebişin tarağıyla ters yöne tarayın hafifçe. Sonra yıkayın 2-3 uygulamada geçecektir 😍
Princessmother Aybars16 canım benimde başlamıştı bundan 16-17 gün kadar durulayamadım sandım meğer Konak’a başlamış hemen kafasına bebe yağı sürüp yumuşattım elimle hafif masaj yapar gibi dokundum sonra taradım akşama tekrar yaptım ertesi gün yine yaptım sonra yıkadım tamamen kurtulduk
Aysenurglc Aybars16 selam hakikizeytinyag da oluyomus ama ben konak sampuani aldım iki yıkamada yokoldular ama güzelce taraman lazım tarağı ile
Nurtalib Aybars16 ben zeytinyağı denedim ama en iyisi karbonat canm birsz dök sacina azcik islat banyodan bes on dakika once yap kesinlikle faydasi oluyor
Ppv Yıkamadan bikac saat önce zeytinyağı sürüp bekletin daha sonra sık bi tarak ile tarayın konaklı bölgeyi zaten çıkıyor yumusadikca ardından banyosunu yaptırın biz o şekilde çözümledik.
Asyafatih Aysenurglc canim konak şampuanı alerji yapıyor diye duydum almaya cesaret edemedim sizde sorun oldu mu oyle
toprakayazz Aybars16 benimde aynı derdim vardı 1 aydır. Doktor zeytinyağı sür dedi yok dahada çoğaldı kalıp gibi oldu kafası. 3 gün önce bolca bebe yağı sürdüm 20 dk beklettim ince tarakla taradım kabuk kabuk attı konak falan kalmadı çok şükür
TYE Bize doktor zeytın yagına biraz karbont karıştır sür bekle tara yıka dedi bakalım daha deneyeyemedım. Yarın banyo gunumuz yarın başayacaz
TYE Arhan-Tansu ya peki bu şampuan olduktan sonra işe yarıyo mu sanki olmadam kullanamk gerekıyo diye biliyorum
Arhan-Tansu TYE Ben olduktan sonra aldım canım ve tamamen bitirdi konakları duştan sonrada saçını düzgünce taradım düzeldi ☺️
bitanem123 Aybars16 bebek yağıyla sacını geriye dogru tara yarım saat bir saat beklet yıka biz ıkı yıkamada kurtulduk konaktan
Deletedmom_29 Aybars16 ben yağladım kafasını, tarakla taradim ama tam temizlenmedi. bir aydır uğraşıyoruz ama yeniden yeniden çıkıyor azalıyor artıyor bir türlü temizleyemedim kafasından yarın doktora gideceğiz
Nur1126 Aybars16 canım rica etsem foto artabilirmisin nasıl başlıyor bebeğimin kulağının üstünde kepeklenme gördüm bende
Aybars16 Nur1126 camım bizimki yeni başlıyor gibi ve aşırı saçı var gözükmüyor yani ben kendim elimle düzeltirken gördüm. Hafif sarı sarı başlamış yani
S-T-M Haftada kac kez bebek yagi uygulamak lazim kafasina bebegiminn bizimkininnasiri konagi var kulaklarinda flanda var
Beyhan6046 Doktorum saf zeytin yağ dedi biraz beklettik yıladık yumuşadı elimle tarar gibş yapayırum zaten yerinden hemen kalkıyor şimdi gecti şükür