Poncik Mom078 sadece kandegerinde çıktıysa korkmayın sağlamdır 600 700 kişiden biri doğuracaktır ense kalınlığı birde burnu önemli
Tuba_sahra Mom078 Bilgim yok canım .Bu şekil teşhis konmuş birçok bebek sağlıcakla doğmuş umarım sağlıklı bı şekilde kucağına alır .
cankuzularim Mom078 test oranı kaç cıkmış benim 263/1 di normalde 1456/1 olması gerekiyor benim ki 263 çocuktan biri olarak gözüktü aldır dedi doktorum ama aldırmadım prof buldum detaylı ulturasyknda girdim doktor ben bi risk göremedim dedi zaten doğuracaktım ama bilmek istedim yine de bence prof bulup detaylı ulturasyknda girin canim
h_yigit2 Mom078 çok geçmiş olsun inş bir an önce istanbulda bulur gidersiniz testi de temiz çıkar.. Ben ankaradayım keşke bilseydim yardımcı olurdum..
Almina58 Benimde risk var denmişti ense kalınlığı yüksek görülüp perinatoloğa yönlendirildim ve 5doktor kesin down isterseniz gebelik sonlandırılsın bile dedi en son kağıthanede fehmi yazıcıoğluna gittim ve tam 45dakika muayeneden sonra bebeğimin böyle birşeyi olmadığını söyledi yanılma çok oluyo
Poncik Mom078 sadece kanunihastanesinde sivi alıyorlar sonuç yüde yüz kesin banada dediler öyle yaptırdım temiz çıktı şuan 7 ayligiz gayet sağlıklı sonuç 20 günde cikiyor
seydaac Mom078 çok da yüksek değilmiş brnimki 200/1 çıkmıştı. Aldır falan dediler, kesin dediler. Hiçbir şey yaptırmadım. Down sendromu da olsa her şey Allah tan. Şuan kızım 2buçuk yaşına geldi, Down sendromu da yok.
cankuzularim Mom078 1.208 mu 208.1 olmasın eğer 208 e 1 ise çok yüksek değil oranı ense kalınlığı nedir peki biliyor musunuz
Rsenaselim Mom078 bilgim yok ama Allahtan ümit kesilmez yengemde hamileyken bebeğine downsendromu teşhisi koyuldu ve 3,4 doktor downsendromlu bu bebek dediler 9 aya kadar öyle biliyorduk ama doğduktan sonra hiç bir sıkıntısı yoktu bebeğimizin
My_son Mom078 canim zeynep kamil den Perinatoloji bolumune gitmesi gerekiyo diye biliyorum kadin dogum sevkediyo oyle gidiliyo ozel degil de buna gitse bence daha detayli olur
antropologanne Mom078 Sanirim bahsettiginiz nifty testi. %99 oraninda dogruluk payi var. Anneden kan alinip yurt disina gonderiliyor. 10 gun icinde sonuc cikiyor. 2000 3000 arasi bir fiyati var.
MeryemAlp Mom078 Doç Dr.Ali Ekiz Ayrıntılı ultrasona gittiğim harika doktor o testlerle alakalı da yardımcı olur perinatolojş uzmanı zaten bence ona gidin kesin memnun kalırsınız
Alyaomer Mom078 Zeki Şahinoğlu alanında çok iyi istanbulda sayılı doktorlar arasında ama söylediğiniz testi yapıyor mu bilgim yok araştırabilirsiniz umarım işinize yarar
cankuzularim Mom078 canım benimde 263 du orası çok yüksek değil ama ense kalınlığı çok önemli o 2 nin altındaysa inşallah biseyi yoktur defalı ultarsyon a girsin iyi bir doktorda
Umutaras Mom078 merhaba canım benim tarama testimdede çıkmıştı hatta %90 gibi saçma bir olasılık vermiş lerdş hemen bir perinatoloji profesörüne gitmiştik ve o asla böyle bir oran veremezler detaylı ultrasonun çok normal demişti ve allahıma binlerce kez şükürlee olsun ki sağlıklı doğdu evladım umarım sizin bebişte sağlıklı doğar 🙏
Mom078 Umutaras Ya inşallah kuzum neden böyle yaparlar anlamam ki Ya benim Dr babanın ense kalın kafa yapısı iriyse onunla karştırıyorlar derdi şimdi düşündüm hatta abime de dedim abi senin kafa büyük ense kalın acaba ondan mı dedim 😁 ihtimal tabi dedi arada laf soktu tabi ama bakalım yarın gidecekler yazarım burayada