Mom078 Kızlar abimin eşi hamile 4 lü tarama testinde down riski görülmüş ayrı bir test daha varmış prena diye İstanbul’da bu testler konusunda alanın da uzman bir doktor varmıdır yardımcı olurmusunuz?
mamAras Mom078 nifty testi bu sanırım biz keyfi yaptırmıştık kandan bakılıyor %98 doğru sonuç veriyor cinsiyet bilgiside isterlerse söyleniyor 2500 tl ödemiştik geçen sene
mamAras Benim dediğimi labratuarlar yapıyor kan alıp sizden dr değil, ama doktorumuz yönlendirmişti o firmayada, ninalia5 testiydi bizimkinin adı trisomi sendromlarına bakılmıştı
Mom078 seydaac Evet inşallah yardımcı olan biri çıkar ben İstanbul’da değilim abimler de yeni yerleşti Oraya gelinimizde Gürcistanlı biraz zahmetli oluyor 😞
seydaac Mom078 ben de İstanbul da değilim. Benzer bir durum yaşadım doktor önerirdim ama Mersin de yaşıyorum 🤷♀️
Rzlgln Mom078 Bezmialem üniversite hastanesi Prof Banu hanım çok iyi bir perinatolog herkese tavsiye ederim
Esra_34 Mom078 merhaba benim oglum down sendromlu dogdu down sendromlu oldugunu bilerek dogurdum perinotolog recep has var ona gitmelerini tavsiye ederim doktor çok ilgili ve bebegin herşeyini inceliyor aksi bir durum görmeden genetik test istemiyor net konuşuyor bebeginizin durumu bu filan gibi..
Esra_34 Mom078 bide acıbadem ataköy hastanesinde perinotolog aytaç yüksel var benim genetik testini aytaç bey yaptı bu doktoru da tavsiye edebilirim risk kaç çıkmış yengenizin