Enda Merfeee daha bide çocukları bütün odaları gezdi elbise dolabımı açtı açtı baktı sesinden anladım dolabın bide kahve yapmıştım aksi gibi suda sınırlı mı çocuğu sanki ilk defa su görmüş gibi su içip durdu annesi de yeter demiyor son giderken kadın ne dese beğenirsin birinin adını dedi ne yersen bana da getir dedi dedi bizde sadece şeker tutmuştuk tekrat şeker ikram ettik şekerlikteki şekerleri alıp gittiler...
Merfeee Enda ayyy Allahımmm 😄😄😄 neler neler yaşıyoruz 😔😔 Allah yardımcın olsun canım 😊 ne diyeyim çok şaşkınim şu anda
Enda Merfeee biraz daha şaşırtayım seni :) benim evim kira kadın bana akıl veriyor ayağında sallayacağına tavana çivi çak da salıncak yap bi gider bi gelir uyur diyo akıl da veriyor adamın evi kira ev sahibi hiç razısı olur mu tavanının delinmesine bide adam yeni yaptırmış evini :)
Merfeee Enda canım oyleleri sadece kendini düşünen embesil insanlar (kusura bakma ama) Sana o kadar şey yapan insan tabiki senin ev sahibini düşünmez 😂😂😂
Ezo5742 Aaaaaaaaaaaaaaa valla ben biraz gözümü karardım herhalde direk söylüyorum ama bu durum tek kendi çocuğun için değil başka bi yavrunada yapılsa yinede soylerim o halde eve mikrop birakmayami geliyolar ya hayret bisey bi gaz bile insana nasıl tedirgin ediyo evladı için hasta olan otursun evinde anlayış şart bence
Enda Merfeee yok canım ne kusura bakıcam dengesiz insan çok uyuyan çocuğu zorla uyandırıp sevip kundak yaptı ben çocuğuma 1 ayda zor kendi kendine uyutmaya alıştırmıştım bi geldi bi gittiler huyunu bozdular çocuğum ayakta sallanmaya alıştı şimdi 8 aylık ve hala ayağımda sallıyorum
Tugbabsra Aaaaaaaaaaaaaaa ne kadar mal ve düşüncesiz insanlar var ben mesafe mi koyduk bogazımda gıcıklık olan bile gelmesin diyorum ;)
Merfeee Enda bir insan bı insanın hayatına neden bu kadar müdahale eder hiç anlamıyorum.. bırak arkadaş karışma ben yardım istedim mi senden Yok akıl istedimmi senden Yok Ee o zaman neyin çabası bu😡😡😡
Mrc6645 Aaaaaaaaaaaaaaa aman ha canım benim evime de gelenler hep hasta idi bebeğim zatürre oldu isterlerse kirilsinlar bebeğin sağlığı herşeyden önemli
Merfeee Enda herkes Kendi kendine tecrübe edinecek Herkesin bebeği farklı sonuçta 😡😡😡 Ama bunu algılamak için yeterli algıları yok maalesef