Dilara_1393 akşamdan itibaren anlatmaya başlayayım, akşam beslenme vakti geldiğinde odadaki ısıtıcıyı açıp bir güzel banyo yaptırıyorum birisini, eşim o sırada biberonları hazırlamaya içeriye gidiyor. Yıkıyorum alıyorum havlusuna yağlayıp giydiriyorum paketliyorum kenara koyuyorum, mutfaktan gelmiş olan eşim diğerini soymuş oluyor. Onu da güzelce yıkayıp aynı işlemleri uyguluyorum sonra eşimle beslemeye başlıyoruz. İşimiz bitince koyuyoruz beşiğe ben süt sağmaya gidiyorum. Ardından uyumaya gidiyorum yaklaşık 5-6 saat uyuyorum, eşim ne zaman uyandırırsa o zaman kalkıyorum. Bebekleri besliyoruz ben yine sağım yapıyorum. Sonra eşim uyuyor 6-7 saat. Bu süreçte ikimiz tek başımıza ilgileniyoruz uyanıkken, gece olduğu için zor olmuyor. Sabah eşimi uyandırdıktan sonra yine besliyoruz bebekleri ve ben yine sağım yapıyorum. Ardından kahvaltı yapıyoruz. Sonra akşama kadar beraber takılıyoruz, tv izliyoruz, ortalığı toparlıyoruz, yemek yapıyoruz, dışarıya çıkıyoruz bazen.. Akşam olunca yine aynı rutine başlıyoruz. Eşim vardiyalı çalışıyor, bazen sabah gidiyor, bazen gece, 12 saat sürüyor mesaisi. Zorlanıyorum o yokken çünkü uyku düzenim bozuluyor ama mühim değil ertesi gün toparlıyoruz. Zaten bebeklerin de gece uyku süresi uzamaya başladı telsiz alıcam inşallah bir dahaki maaş gününü bekliyorum 😁