Egemen26 Kusannesi oh ne güzel inşallah devam eder canım bende çok sıkıntılıyım uyku konusunda hep sat dörtte uyanıp tekrar uyumuyo resmen uykusuzluktan maf oldum
MetehaninAnnesii Kusannesi ay maşallah diyelim bende alıp içeyim bari bizimki akşam 10 da uyuyor en az 5 kere uyanıyor sabah da 9 gibi uyanıyor peki hergün içsek sıkıntı olur mu acaba
Kusannesi annediyeabartmayin 10 aylık, kendim içtim önce baktım o gece rahat uyudu doktoruma sorup oglumada bir tatlı kasıgı verdim
Mysunshines17 BalarisiYusra Hem gaz sorunu hemde uyku düzeni için ben Mommysbliss kullanıyorum içeriği bitkisel ve rezene,papatya var ve bebeklerim gayet gaz çıkarıyor ve güzel uyuyorlar
Melikederinakinnn Karpuzreceli 4 5 falandi iki yada uc cay kasigi veryodum baybay damlada var milupa gece cayi falan da
Mysunshines17 BalarisiYusra İnternetten alabilirsiniz , Trendyol da , Hepsiburada da mevcut , Mommysbliss Night kullaniyorum ben ,bir de Mommysbliss Gripe water originali var bu daha küçük bebekler için 2 haftalık filan