Yasemila Kızlar 3 ay 2 günlük olduk bebeğim çok huzursuz kucakta durmak istiyor koyduğum an ortalığı birbirine katıyor bişeylerle oyalanmıyor hiç sabah kalkar kucakta akşam yatana kadar bu ne böyle :((((
Pixel Yasemila benimki de bugün 3 aylık oldu aynısı. Sürekli emlakçı gibi ev gezdiriyorum ama kucakta 😂
Yasemila Deletedmom4440 ne zaman demeye korkar oldum 3. Ayda herşey düzelir demişlerdi daha kötü olduk :(
Yasemila 04hill bana da öyle dediler önce 40ı çıksın sonra 3 ay olsun 😂😂 gazı da hala geceleri devam ediyor 😭
OlgaArslan 04hill ya o diyenler beni kızımda tam 2.5 sene kandırdı 😀 oğlum oldu 3 aylık şimdi bunda yapıyolar aynı şeyi ama yemezler diyorum 😅 bir gün geçecek ama hangi gün Allah bilir 😇
Mom076 mom1236 benımde oyle cok sesız bur bebektı dogdugundan berı ne olduysa 3 aylık olduktan sonra başladi bıberon u almıyor ac oldugu halde zorla veriyorum habıre ıigı ıstıyor kucaktan inmiyor
Pixel Yasemila evet ya birde banyoya giriyorum duş almaya kapıda babasıyla bekliyorlar hadi diye akşam 8 de uyutunca 12:30 a kadar uyuyor ozaman işlerimi yapıyorum bende. Ama gün içinde aç kaldığım oluyor benimde yemek yapamıyorum
Mertelisa Yasemila kanguru al sırtına tak bebekte senle bir gezsin ben öyle yapıyorum çok rahat tüm işimi yapabiliyorum yoksa çok yorucu oluyor
Deletedmom60 Yasemila yemiyor icmiyor kucakta gezdirsen bile sürekli mızmız uykuya zor dalıyor anaam 🤯
Prenses-annesi1 Yasemila 4. Aya kadar bizim cadıda öyleydi hep huzursuz hep ağlardı 6 aylık olduk maşallah diyeyim oyun halısına bırakıyorum oyalanıyor orda bide sevdiği müziği açıyorum işime bakıyorum o şekilde 🙂
OlgaArslan Yasemila 3 ay 15 günlük 15 gündür böyleyiz çözümü kanguruda buldum yüzü dışarı doğru takıyorum o etrafı izliyo ben iş yapıyorum ☺️
duygu00 OlgaArslan bende kanguruya koymak istiyorum ama kemik gelişimi açısından sıkıntı oluyor mu acaba
Frozen Yasemila 3 ay 13 gunden selam. Bunlarin yaninda her yakaladığını agzina goturuyor. Omzum yanagim sacim😂😂
Ssultannn Yasemila kendi kendine dönmeye oyalanmaya başladığında rahatlarsın anca canım biraz oda 5 6 ayı buluyor 😌