F-Betul gknrylmaz 🥰 Merhaba uykuya direnç, emmek istememe, kucak isteme, ilgi oyun isteği 🥰 Evde gezdiriyorum, konuşuyorum, şarkı söylüyorum günü kurtarıyoruz 💃🏻
Semxe Asya12 ben ellerimi pek vermedim ağzına ama diş kaşıyıcıyı ağzına koyduğumda sinirleniyordu yetmiyordu sanki ona. sert oyuncakları ısırmayı daha çok sevdi. ha bide ağzı sürekli açık şelale gibi salya akardı ağzını kapatmazdı ☺️
Asya12 Semxe bende ellerimi vermedim ama bi an elimi kavradı ve agzina doğru götürdü ne yapacak acaba diye bekledim bir ısırması kaşımasi oldu şaşırdım henüz birseyi kavraamıyor tam olarak ben eline tutması için veriyorum atıyor sanırım bu aydan sonra bilinçli olarak tutmaya başlar dis kaşıyicisi ile ögurdu malesef kullanamıyor henüz kızımda onu kullanmadı genelde eşya oyuncak disledi
Semxe Asya12 bol bol parmaklarını yesin ama dikkat edin bazen farkına varmadan kendi canlarını acıtıyorlar ağlarsa korkmayın ☺️ inşallah sağlıklı bi şekilde çıkarır dişlerini 🙏🏻
Sadus Busesrmz aynı biz 4 artı 3 günlüğüz erken başladı sanki zaten uyku problemimiz vardı buda ilavesi oldu😔😪🥺😭😱