gknrylmaz 7 gün sonra oğlum 4 aylık olacak acaba bizi neler bekliyor o kadar merak ediyorum ki 😂 nasıl gelecek tır çarpmış gibi mi olacağız 😂 Not; uyku gerilemesi yavaş yavaş sağolsun yüzünü göstermeye başladı 🧐🤣
Bgmkr gknrylmaz 4 buçuk aydan sesleniyorum uykular bölünecek sizin de basiniz çatlayacak 😬 ama gelişimini gördükçe mutlu olacaksınız 🙋
minibiranne gknrylmaz bizde 7 gün sonra 4 aylık olacağız gündüz uykuları yok denecek kadar az 😱 saatlerdir uyutmaya çalışıyoruz zar zor mızıldana mızıldana uyudu şükür 🙏🏻 Bi çay içene kadar uyanmaz umarım🤭
gknrylmaz Dorukmomy dün gece 1de yatağına götürdük horul horul uyuyordu yatak odasında ki beşiğine koyduk ve uyandı sonra bi daha sabah 5tr uyudu 😒 bu şimdi böyleyse 4 aya tam girdiğimiz de neler olur acaba 😇🤪
TYE Bizde 9 gün sonra 4 aylığız bende bekleyeyım şuan içim çok şükür iyiz bi iştah kaybımız var biraz
gknrylmaz Bgmkr bi yerden üzüp bi yerden sevindiriyorsunuz ☺️☺️ İnşallah hepimiz için harika geçer 😬🙏🏽😂
gknrylmaz minibiranne evet bu sabah 7:40ta uyandı öğlen 3 te banyo yaptırdık ki uyusun öyle uyudu yoksa uyuyacağı yoktu 😬😔
Hkgi gknrylmaz uyumuyor hergün 22.30da uyuyan bebe gece 1 de 2 de uyumaya başladı. 4 buçuk aylığız. Sürekli kuracakta etrafa bakmak istiyor kollar kopuyor doğal olarak 🤦🏻♀️
gknrylmaz Hkgi ya o çok zor evet bi kaç günde bizde yaşadık o sorunu ama ben mümkün mertebe aynı saatte uyutmaya çalışıyorum biraz zor oluyor ama 😂
Semxe 4 buçuk aylığız ama öyle atak falan geçirmedik 🤷🏻♀️ kucak istedi sadece. çok şükür atlattık gibi hatta alt 2 dişimiz çıktı 😆 inşallah sizde yorulmadan bu dönemi atlatırsınız sadece sakin olun ve sabredin hepsi geçiyor 🙏🏻🤍
gknrylmaz Semxe ay inşallah 🙏🏽 darısı bütün 4 aylık olacak ve 4 aylık olan annelere 🥳😊 herşey geçiyor da azıcık acısız geçse 😂
Asya12 Semxe dişler cikmisnsizde hayırlı olsun .bu arada 3ay 21 günlük oğlum eli hep ağzında salyalar çoğaldı ve benim elime yaklaştığı an damakları ile parmağımı dışlıyor büyük bir hırsla kasıyor acaba diz hazırlığı mi var bizde dedim ama erken diyorlar. Kızım 9.ayda çıkardı ilk dışı
Busesrmz gknrylmaz biz bugün 4 aylık olduk uykuya direnmeler başladı😞 gözleri kıpkırmızı uyku akıyor resmen ama uyutucağım zaman çığlık çığlığa😩
gknrylmaz Busesrmz ah aynıyız ama uyuyor biz de onun kadar inat oluyoruz mecbur, uyku düzenini hala aynı tutmaya çalışıyoruz bakalım ilerleyen günlerde kim galip gelecek 🤣
Sadus Busesrmz aynı biz 4 artı 3 günlüğüz erken başladı sanki zaten uyku problemimiz vardı buda ilavesi oldu😔😪🥺😭😱
Busesrmz gknrylmaz aynen ya bizimkide uyumuyor valla ağladı bi kaş dakka öyle uyuttum sonunda şuan ayağımda sallıyorum 😅 bide dene istersen hareketli müzikte duruyorlar oğlumu öyle yatırıyorum ben açıyorum türkçe pop 😂 uyuyor öyle
minibiranne gknrylmaz biz 6 buçuk civarı uyanıyoruz her gün banyo bizde yaptırdık sadece yarım saat uyudu 😅
2papatya gknrylmaz uykular haram oldu gençliğim bak talan da olduuuuu 😂😂 benimkiler ikiz bide dün gece 1 de uyudular sabah 7 de kalktık 🤦🏻♀️
gknrylmaz 2papatya tek mi bakıyorsunuz 🥺Allah hepimizin yardımcısı olsun geçici olmasına rağmen bu uyku sorunu baya dert 😞
gknrylmaz mom-11 evet hiç bişeyden memnun olmama benim oğlumda bide bağırsak enfeksiyonu var karın ağrısı da oluyor 😭