Ddilekk Ben de böyle bi sebepten dolayı doktorunuzu değiştirmiştim. 2 aylıkken oğlum aşı oldu. Maslak Acıbadem’de çocuk doktoruna götürüyorduk. Aşısı yapıldı, doktor ateş yapmaz %2 ihtimal dedi. Öyle olunca oh dedik şükür. Eve geldik akşam ateşi 39’a kadar çıktı. İlk çocuğumuzda deneyimsiziz. Calpol verdik düşmüyor. 6 saatte bi verebilirsin dedi Calpol’ü de fitili de. Arıyoruz akşam açmıyorda. Hastaneyi aradım onlarda olur mu hiç fitil yapın çok yüksek ateşi dediler. Sabah 7’de düşürebildik ateşini. Hem erken doğum hem düşük kiloluydu ondan iyice panik yapmıştık. Ertesi sabah beni arıyor doktor; beni aramışsınız dedi. Artık gerek kalmadı, çok ateşlenmişti dedim. Bana demez mi e ben size dedim çıkabilir diye niye aradınız? Evet dedim dediniz %2 sizin hastalarınıza verdiğiniz öneminiz bu mu? Bizi niye uyarmıyorsunuz yükselirse çok 6 saatten önce fitil yapmamız gerektiğini dedim. Doktor olmak böyle bişey değil siz yanlış meslek seçmişsiniz. İhtiyacımız olduğunda ulaşamayacaksam ne anladım doktorluğunuzdan dedim kapadım. Bi daha da gitmedik zaten direk değiştirdik. Doktorlara cidden acil bi durumda ulaşmak lazım. Tecrübesiziz insan panik oluyor.