Zehraerszzehra Selam hanımlar 1 ay 2 gün önce sezeryan doğum yaptım geçen doktorum 40 un çıkınca kontrol e gel dedi gitmek istemiyorum pek ama kararsızım siz ne yaptınız fikir almak istiyorum akıl verin bana gidim mi gitmim mi?
zezeeyyy Zehraerszzehra ben de sezaryen doğum yaptım doktorum 1 hafta sonra gel bakalım rahim toplanmış mı diye dedi gittim her şey yolundaydı tamam benimle işin bitti dedi😁
Songulkaya Zehraerszzehra Bence gitmelisin ben normal doğum yaptım kontrole gitmedim ve maalesef dikişimin ikisi atmış tutmamış 😔🤦♀️
incognito Zehraerszzehra sezaryan doğumdan 7 gün sonra ve 40 gün sonra çağırdığı için gittim. Doğumdan sonra miyom oluşabiliyormuş, iki tane küçük oluşmuş bende. Onları da rutin kontrollerde takip edeceğiz. Kısacası gidin bakılmasında fayda var.
Zehraerszzehra zezeeyyy 1 hafta sonra bende gittim geçen oğlumu aylık kontrol e götürdüm onu da ziyaret edim dedim 40 gün sonra gel dedi
[silindi] Songulkaya 2 ay onc3 bnde normal dogum yaptm hem icte hemde dista dikisim vardi distaki tutmadi hala yara ve ozur dilerm tuvalet cikinca ara ara kaniyor kontrole de gtmek istemedm cok can yakiyo die gecermi gtmelimiyim bilmiyorum
Songulkaya Canan38 Ağrı çok farkedecek kadar olmadı daha doğrusu normaldir diye düşündüm ama aynayla baktığımda farkediliyor 😏
Merve6135 Zehraerszzehra mutlaka gitmelisiniz bence dikislere ve rahime bakıyor zaten çok kısa bir kontrol bebeğinde 40gunluk kontrolleri oluyor kalça ultrsonu vs. ikisi aradan çıkmış olmuştu
incognito Zehraerszzehra ben smear testi de yaptırdım ondan tam muayeneydi ama duruma ultrasonla bakılıyor diye bilmiyorum.
DuyguDamla Zehraerszzehra ay ben gitmedim kızım 3 aylık sırf alttan muayane olucak diye gitmek istemiyorum bi türlü aşamadım şu çekinmeyi nedense
paputmoms Zehraerszzehra ben doğumdan 9 gün sonra gittim 7.günümde doktorum yoktu zaten burda da sıra almak çok sıkıntılı sıra alamadım.. Gittim doktor şok olmuştu sen nasıl lohusasın gelenler hep bitkin kötü geliyor sen baya baya toparlanmışsın demişti.. Normal doğum yaptım 40 tan sonra çağırmadı geçen oğlumu hastaneye götürdüğümde şöyle Bi baktırayım sıkıntı var mı dedim çünkü adet kanamalarım çok yoğun ve sancılı oluyordu gittim sıkıntı yok gayet iyisin normal bazılarında geçiyor sancı kalmıyor hiç bazılarında artıyor bünyeye alakalı demişti öyle.. Ama sezaryen olmuşsun bilemem 🤷♀️ dikişlerine falan Bi baktır bence
BhrKrmn Zehraerszzehra bir hafta sonra gittim sezaryen dikiş için birde kırkım çıkınca rahmi kontrol icin çağırdı ikisinede gittim kontrol önemli gidin bence
DuyguDamla Zehraerszzehra aynı benimde dikişlerim iyi gidiyodu 40 gün sonra gel rahmine bakalım dedi ama cesaret edipte gidemedim
Alminaaybars Bende ilk hafta gittim dikişler için üstten ultrason muayene oldu, 40çıkınca gittiğimde alttan ultrason jinekolojik muayene oldu.
DuyguDamla Mom5 hayır canım doktor bana özellikle söyle 40 tan sonra gel alttan muayane edicem diye 😏