Synmannesi Dilara_1393 ay dün hiç uyumadı :(((( biliyor musun :(((( sabaha kadar uyumadım bir saat uyudu sana daha var :)
Dilara_1393 Synmannesi deme öyle deme umut ver ama sana daha çok var deme,🙃🙈 Allah sen büyüksün Yarabbi🙈🙈🙈
Synmannesi Dilara_1393 her bebek bir değil ama 4 ay atağı 1 haftadır huysuz emmiyor mama zorla yiyor ://// uymadı vala kulagını cekti durdu diş belirtisimi bilmem mesela 2 aylık ken kızım hiç uyumazdı gündüzleri senin nasıl
Asya12 Bsramirza nasıl kestiniz çok küçükmüş daha 4aylik olacak gece mamayı vermesem hayatta tekrar uyumaz çığlık ları basıyor
Dorukhh Dilara_1393 bende burdayım🥱 her geceyi uyuyamadan sürekli meme isteyen bir bebekle sabahı sabah edip işe gidiyorum😔
Dilara_1393 Dorukhh hele ki çalışan bir annesiniz dualarım en çok sizinle 🙈Rabbim tüm işlerinizi kolaylaştırsin,🤲🏻🌺
Dilara_1393 Synmannesi o atak haftalarini takip edebilirmiyim bilmiyorum🙄🙈 bizimki de gündüz tilki uykusu kucakta on numara yatağa yatırıbca on kaplan gücünde ,😅
Dilara_1393 cagla24 resmen anneme özeniyorum 24yasinda erkek kardeşim var geçen whatsapptan fotograflasiyoruz ben poyrazlayim sen nenyapiyorsun diye oturmuş erkek kardeşimle kahve içiyor resmen kıskandım ya büyüyecek dimi ne zaman vuyuyecek benimkisi diye ,😂🙈
cagla24 Dilara_1393 hahaha benimde 17 yaşında koz kardeşim var bende öyleyim 😂 eşim uyuyunca boğmak istiyorum onu hatta sadece onu değil herkesi 🙊
Deletedmom65 Dilara_1393 ne biliyim aç kalıyo gibi hissediyorum 😂 sağolsun kaynanamda her gördüğünde rengi solmuş kesin kilo verdi deyip duruyor
Dilara_1393 Deletedmom65 ay bu büyüklerin söylemleri beni benden alıyor halbuki çoğu da büyük yanında çocuk yetiştirmiş neyin misillemesini yapıyorsun süs da bı ama yok😂
CigdeminMevasi Dilara_1393 umarm 😂 benm kızımda uyumuyo ben söylnmeye başlıyorm uyu artk felan bi gülğyo tamam alıyorum yanıma konuşupruz snra bidha uyutmaya çalşyorm felan😂😂