Dilara_1393 Hayırlı geceler sevgili anneler gece beslenmesine kalkanlar burada mı acaba sırf uykusuzluguma yoldaş aradığım için de post açıyorum hadi bakalım yoklamaya 🤗🙃🙈
Bsramirza Dilara_1393 Ben 3 aylıkken gece beslenmesini kestim oğlumun. Şuan 7 aylık ve 3 aylıktan bu yana asla geceleri uyanmıyor mama yemek için gece 11de uyur sabah 10da uyanır
Dorukhh Dilara_1393 bende burdayım🥱 her geceyi uyuyamadan sürekli meme isteyen bir bebekle sabahı sabah edip işe gidiyorum😔
CigdeminMevasi Dilara_1393 ozamn zorla uyuttum şükür😂 sinirlenemiyırumda ya rabbim ne güçlüklerle verdi diyorum sinirlenirsem isyan eder gbi olur diyorum korkuyorm saolsun kızımda beni kullanıyor sanırım bunu biliyonş gbi 😂😂
Minikbirsincap 2 aydır benim kızım da uyumuyor yoruldum artık psikolojim bozulmaya başladı 3 ten önce asla uyumuyor tek benim kızım mı diyordum bende
Gunes55 Bsramirza 3 ay da erken deil mi? Nasi yaptinz onu uyanmiyormuydu. Bizimki 5 aylik ben emzirmeyim desem bile binayi baaimiza yikar heralde. Altin bi yontemi varsa bize de bi el at bacim 😀
Dilara_1393 Bsramirza ya masallah subhanallah ne güzel başarabilmiş siniz bunu nasıl yaptınız cideeenn
Asya12 Bsramirza nasıl kestiniz çok küçükmüş daha 4aylik olacak gece mamayı vermesem hayatta tekrar uyumaz çığlık ları basıyor
Dilara_1393 cagla24 Allah yardımcınız olsunnn tüm gecelerin bizim olduğu zamanlarda gelecek inşallah😍😍🙈
Dilara_1393 Synmannesi gündüz her türlü huzursuzluklari çekiliyordu gece o uyku haliyle en büyük imtiahn kesinlikle🙈 Bilmiyorum ki normal mi bizimki de iki aylık o safhaları hiç bilemiyorum🙄🙈LlH yardımcınız olsunn🙈
Deletedmom65 Benimkide hayatta uyanmıyor şekeri düşecek diye korkuyorum 2 aylık çocuk Kocaman insan gibi bıraksam sabaha kadar uyuyacak aç aç ben kaldırıp emziriyorum daha çok yoruluyorum uyandırmam 1 saat sürüyor
Gunes55 Deletedmom65 ahhh en sevdigim bebek modeli. Bence aciksa anasini aglatir ortaligin. 5 aylik en iyi zamanimiz 2 saatte bi kalkmasi. En iyisini soyledim en kotusunu sen dusun artik. Su saatte emdi ve uyumuyor. Kiymetini bil sakin duzenini bozup baska biseye alistirma derim
Dilara_1393 Deletedmom65 doktorumuz uyuduğu zamannuyandirmayin bırakın uyusun kalktığı zaman doyurursunuz uyku kalitesini dusurursunuz demişti eğer kan şekeri sorunu yoksa üzmeyin kendinizi mis gibi uyuyormuş ne guzle😍
Dilara_1393 CigdeminMevasi ay evet siz sırrını cozmussunuz maşallah 😍bende sıfır sabır herşeyden önce sabretmeyi öğretiyor bana bizim oğlan umarım sınıfta kalmam😅🙈
CigdeminMevasi Dilara_1393 umarm 😂 benm kızımda uyumuyo ben söylnmeye başlıyorm uyu artk felan bi gülğyo tamam alıyorum yanıma konuşupruz snra bidha uyutmaya çalşyorm felan😂😂
Deletedmom65 Dilara_1393 ne biliyim aç kalıyo gibi hissediyorum 😂 sağolsun kaynanamda her gördüğünde rengi solmuş kesin kilo verdi deyip duruyor
Synmannesi Dilara_1393 ay dün hiç uyumadı :(((( biliyor musun :(((( sabaha kadar uyumadım bir saat uyudu sana daha var :)