ben de aynı sorundan muzdaribim. Bir ara memede uyuduktan sonra kendi ağzından bırakıyordu daldığı için, o zaman yavaşça ayağıma alıp sallıyordum ayakta uyuyordu. Ama bu sefer de her sıçrayışında sallama istiyor. Ben uyku eğitimi vermeyi denedim, ama yatağına bırakayım kendi kendine uyusun gibi değil de memeyi ağzından çekip sallayarak kendi beşiğinde uyutmaya çalıştım, 1 hafta içinde adapte olmuştu ama sonraki hafta ben özleyip yanıma aldım bir iki gece, hemen eskisine döndü :( şimdi de önce uyku vakitlerini düzenlemeye karar verdim çünkü çok düzensizdi, sabah 9da kaldırıyorum 1 gibi ilk uykusunu uyuyor, sonra 5-6 gibi ikinci uyku, en geç 10 gibi de gece uykusuna geçiyor. Tabii şuanda bunları memede yapıyor. bir hafta daha böyle memede de olsa düzenli uyumaya alıştırıp memesiz uyutmayı deniycem ki o da öyle hiç meme vermiyorum gibi değil de emzirip doyurup uykulu bir hale geldikten sonra memeyi ağzından çekip kendi yatağına koyacağım. Memenin ağzında olmadığının farkında olması gerekiyor tabii çok uyumadan koymak gerek. Bir de sizin yanınızda yatarken sürekli meme alabileceğini düşünüp arıyor ve uykusu açılıyor, ama yatağına bıraktığınızda yanında olmayacağınız için meme arama fikrine de kapılmaz. Ben ilk denediğimde ilk gece ağladı sadece biraz sonra alıştı, ağladıkça aldım sevdim geri koydum ama odadan çıkmadım hiç, her gözünü açtığında gördü beni, o da rahatlamasını sağlıyor bence. 1 haftadan sonra odadan da çıkabilirsiniz diyorlar.