Aselinannesii6 Napıcaz böyle bu saat daha meme ağzında birakmiyoki bende uyuyim uyku eğitimi vermeye cesaretim yok yapamam diye yanaşmıyorum gecede zaten bilmem kaç kez kalkiyo emmek için nolucak böyle 🤦♀️🤦♀️
MvzEBRU Aselinannesii6 çok güzel bir duygu ama yaaaa tabi böle alışması sonradan zorluk oluşturacak bize ama napalım
melcay Aselinannesii6 benimkide öyle. Sabaha kadar 20-30 kere uyanıyorum 😪 2-3 kere emmeye kalkıyo, diğer kalkmalarında da emziğini istiyo. 8,5 aylık bebeğim. Şimdi birde diş çıkarmaya çalışıyoruz, onunda huzursuzluğu var. Derin uykusu yok hiç geceleri.
38eg Aselinannesii6 13 ay 9 günlüğüz gece gündüz emerek uyuyor ben çok zorluk çekmiyorum açıkçası birlikte yatıyoruz uyanınca meme alıp uyuyor tekrar. Zor yanı illa var ben kalkınca oda kalkıyor hiç iş güç yapamıyorum kendime vakit ayıramıyorum ama genel anlamda ben çok sıkıntı etmiyorum sarılıp yatmanın keyfini çıkarıyorum geçici süreç nede olsa😊
Matmazell_ Aselinannesii6 15 aylığız emerek uyuyoruz yani şu sıralar alıştırdın alıştırdın yoksa zor bırakmaz biz artk bçyle gidicek mecbur memeyi bırakana kdar 😬
Anita 17 aylik emerek uyuyor hala daha yolun başındayken kesin derim yoksa benim gibi cekersiniz bu gidisle anca 2 yaşında memeden kesince bu alışkanlık bitecek
Aselinannesii6 Anita uyku eğitimi için hazır değilim ben çok sabır isteyen bisey maalesef şuanda o psikolojide değilim nasi olucak bilmiyorum çok uyumak istiyorum hemde deliksiz böyle 🤦♀️
Aselinannesii6 MvzEBRU güzel evet ama inanırmısin bilmem 2 buçuk saat koltukta emzirdigimi biliyorum vi yandan uyuyo bi yandan emiyo bıraksın diye bekliyorum ki bende uyuyim tabi uyuyorum en uzun 2 saat sonra bidaha emzir bo daha uyansın vs vs vsvs
Lidya-t Emziğe alıştırın rahat edin. Ağzı boş kalınca uyanıyorlar. Emzik gibi kullanıyor sizi . Gece bir kere uyanmadan kıpırdanıyor bebeğim o zaman veriyorum. Sabaha kadar uyuyor
MvzEBRU Aselinannesii6 bazen bende öyle oluyorum saatlerce kucağımda memede ve oturarak asla olmuyacak ayakta olmam gerek kollar dayanmıyor ki inşallah düzene girer ya
Aselinannesii6 Matmazell_ olmuyo alıştıramıyorum cidden memeyi cekince uyaniyo bidaha uyutmak ne mümkün
Aselinannesii6 38eg sabaha karşı bende yanıma alıyorum benimde emip geri uyuyodu ama gece boyunca resmen beni emzik diye kullandı cektigim an uyandı 3 4 saat meme ağzındaydı ben uyku uyuyamadım ağzından düştükçe ağladı vs vs
Baloglum93 Aselinannesii6 valla ben bu emerek uyutmaktan memnunum ama ilerleyen zamanlarda ne olacak bilmiyorum memeyi bırakınca nasıl uyutcam hiç bilmiyorum