Mihranur _ekimucizesi_ sleepy tavsiye ederim en basından beri kullanıyoruz 56 gunluk kızım hiç bir sikinti yasamadik fiyatı uygun
Mom09 _ekimucizesi_ 5 aylık kızım hep sleepy kullandık hiç pişman olmadım açıkcası ne pişik ne taşma yaşamadık
Htcomerasafyuce _ekimucizesi_ canbebe kullaniyorum canm basindan belli 3 aylik oldu oglum cok memnunum gic bir sekilde ustune gecirme falan bisey olmadi cok memnunum yani
_ekimucizesi_ Mihranur prima kullanıyorum ama hiç memnun değilim içine çekip emmiyor çocuğun önünde topaklanip kalıyor herkes primadan memnun olduğunu söylüyor bi bizde mi böyle anlamadım teşekkürler denicem bunu
Mihranur _ekimucizesi_ rica ederim 56 gunluk kızım doğduğundan beri kullanıyoruz hiç bi sıkıntı yasamadik biz
pnrdncr Sleepy kullanıyorduk 6.5 aydır bazen kakası çıkıyordu yine de memnunduk. Fakat kampanyada molfixe denk geldik ek gıda dönemimiz,çok yoğun yapmasına rağmen asla dışına sızdırmadı çok memnun kaldım tavsiye ederim 👍
_ekimucizesi_ Nazlipek bizde onu kullanıyoruz sızdırma olmadı evet ama teninde ıslaklik bırakıyor iki saate bir almama rağmen aşağı çekmiyor siviyi önünde kalıyor
Nagehanaliasaf Nazlipek prima premium care bizde kullanıyoruz ama sızdırıyor yada kakasını yanlardan yada arka sırt kısmından çıkarıyo yoruldum sürekli altını değiştirmekten bu aralar bende hangisine geçsek diye düşünüyorum
Brc32 _ekimucizesi_ önce sleppy kullanıyordum bir iki defa kakası dışına taştı A101 in bezini aldım soffia memnunum hiç sorun yaşamadım
ekimon Sleepy kullanıyoruz doğduğundan beri sadece bi paket baby&me kullandık, ikisinden de memnun kaldım. Sleepy ile devam ediyoruz fiyatından dolayı.
Huzurum42 ekimon bizde ikisini.kullandik hic memnun kalmadim ikisinden de 3 er tane kullandım primaya devam ediyorum bebekler belirliyor bezi artık ona inanıyorum