Saricizgilibeyazev Hanımlar evde sünnet ettiren oldu mu ? Biz öyle düşünüyoruz ama fikir de almak istiyorum . Evet biraz da geç kaldık 16 aylık olduk ama daha da geç olmasın 🙏🏻
Eternity Saricizgilibeyazev Aslında doktorun eve gelmesi daha tehlikeli. Hastane ortamı sterildir. Ve küçük olsa bile yine bir operasyon bu. Ben hastaneyi tercih ederdim kesinlikle 🤷🏻♀️
Edanurdg Saricizgilibeyazev arkadaşım 10 aylık bebeğini evde sünnet ettirdi bir sıkıntı olmadı sanırım doktor da tanıdıktı onların
Asli1453 Saricizgilibeyazev biz evde yaptırmak istedik ama gelmedi sünnetci özelde kendi muayanesinde yaptırdık 2.5 aylıkken yaptıralı 20 gün oldu çok çabuk iyileşti oglum şükür
Mervea Saricizgilibeyazev evde yaptırmıştık oğlumun sünnetini adam3-4 kere kontrole geldi bir sorun olunca aradık yeğenlerimde aynı şekilde hep evde oldu
Aysduha Bence hastane daha ıyı çünkü kontrol fln edıyor ayrıca uyusturyırlar kılosuna göre evde yapan gıvenılır sunnetcı varsa olur
Aysduha Saricizgilibeyazev evet haklsıınz malum vırus falan sakıncalı bence ıyı bır sunnetci yaparsa olur çünkü eskıden devamlı evde oluyordu ztn kısa süren bı ıslem
Eternity Saricizgilibeyazev Ben yurtdışındayım, normalde pediatr lar eve gelip yenidoğanı kontrol eder, tamamen yasakladılar. Olası bir korona vakası varsa eve getirmiş oluyor çünkü. Hastane ortamı evden çok daha steril emin olun
Mom0363 Yeğenim evde sünnet oldu. 3 aylık falandı. Tanıdık doktor gelmişti. Bir sorun olmadı. Ortamın Kalabalık olmaması önemli
Aras-ve-Annesii Saricizgilibeyazev ben evde yaptrdim 3 ay once 3 aylikti bebegimmm o kadar rahat oldu ki aglamadi bile
SedaaM Saricizgilibeyazev hastanede daha mantıklı canım.kontrol altında birsey olduğunda.hemenn müdahale edilebilsin pazartesi günü olduk bizde 2.5 aylığız
Ayonuz Tugba68 hemen iyileşti mi biz de aralıkta bir yaş olaçağız yaptırmak istiyorum ama tedirginim iyi mi olur kötü mü bilemiyorum çok hareketli
Dygosmn1 Saricizgilibeyazev bende evde dusunuyordum ama hastanede yaptirdim. iyikide hastanede yaptirmisim 🙏
Tugba68 Ayonuz ilk 2 saat agladi sonra normal hayatina döndu sadece bezlenirken kaciyordu nekadar kucuk olursa okadar iyi olur
Sevilay61 Saricizgilibeyazev 10 aylıkken evde yaptırdık bir sorun yaşamadık. benım ev ortamını secmemin nedenı amelıyathaneye biz olmadan girecek aglayacak korkacak diyeydi. Ev ortamında kendini daha güvende hissetti.
metehanmom_ Saricizgilibeyazev biz sıkıntı çıkmazsa inşallah yarın evde yaptıracağız hastanede yanından alıp ameliyathaneye götürüyorlar tek kişi içeri giriyor falan birde pandemiden dolayı eve çağırdık doktor ama bizimki 4 aylık sizinki büyük evde yapmayabilirler bence