Kızlar oğlum 6 aylık tam.. Akşam dışarıya çıkacaktık üzerini giydirdim eşime verdim sen bak üzerimi giyinetim dedim. Bebek arabasına koydu o da yanındaydı. Biranda Alparslan n diyerek bağırdı. Ama güm sesi felan gelmedi öyle düşme sesi. Bir koştum noldu dedim düştü dedi ikisi de çok korkmuş . Çocuk ağlıyor hemen kucağıma aldım montunu çıkardım sakinleitirdim 2 dk felan ağladı zaten vücudunu hareket ettirdim göz teması kurdum sağ sol yaptırdım başına felan Baktım sol tarafı hafif kızarmış eşim dedi kafasını öyle vurmadı mont kalındı Polatlı montun üzerine geldi dedi şapkasını giydirmiştim. Baktım bulantı kusma yok ateş yok. Hastaneye götürdük hemen fakülteye. Doktor ilk kontrolde birşey görünmüyor dedi röntgen tomografi çekildi. Tomografide hareket etmiş biraz görüntü net değil ama çıktığı kadarıyla iyi herhangi birşey yok. Uyutun 2 saatte bir uyandırın ilk 24 saat önemli ama 2 3 gün içinde de belirti verebilir dedi. Ömrümden ömür gitti resmen. Çok kötüyüm hala vücudumu kasmaktan heryerim ağrıyor. Şuan 3 saat oldu yeni uyutuyorım şükür herhangi bir belirti yok normal hareketleri. Sonrasında birşey olur mu acaba bugün hiç uyumayacağım.. Nolur dua edin birşey olmasın. Rabbim bütün çocuklara içinde benimkine de yardım etsin hiçbir çocuğa birşey olmasın anneler babalar üzülmesin çok zor çok 😭