Hamileyken acmadigim kadar post actim su son gunlerde sürekli post açıyorum bıktınız benden ama 😂 Cok caresiz hissediyorum… Bebegim ozellikle gunduzleri surekli memede, tabi gece de oyle ama gece en azindan emip 2 saat fln uyuyor ama memede olmadigi her an agliyor, gaz cikariyor bugun kaka yapmadi diye post acmistim ama kaka da yapti. Gaz sancisi oluyor onu da memede cikarabiliyor cunku emerken pirtliyor ama memede olmadigi her an huzursuz. Tam uyuyor reflu yatagi var yanimda ona koyuyorum biraz uyuyo uyaniyo ya da hemen uyaniyor yine meme. Bir de cok agresif memeden ciktiginda falan kafasini saga sola salliyor memeyi bulana kadar kipkirmizi oluyor. Memeyle kavga da ediyor gibi bir hali var. Meme emmeye basladiginda sakinlesiyor. Butun gun memede oldugu icinde haliyle cok kusuyor. Resmen bir kisir dongunun icindeyiz. Doyduguna eminim 3 saatte bir asiri cisli bez cikiyor cunku. Memede sakinlestigini, huzur buldugunu biliyorum ama bu butun gun olunca bir de agresif hareketlerinden cok suphelendim normal mi acaba diye. Bir de zaten eli kolu bacagi asla durmuyor asiri hareketli bir bebek. Asla sikayet etmiyorum yanlis anlasilmak istemem emmesi ve kucagimda olmak istemesi harika ama cise bile gidemiyorum saatlerce tutuyorum artik. Emzikte bazen sakinlestiriyor her zaman almiyor onu da atiyor ve aglamaya basliyor. Gaz problemi mi buna sebep oluyor baska bir sey mi var artik kafayi yicem doktor normal diyor 😖 18 gunluguz bu arada.