MisSaLyaa Gamzelimom hmm bizim 5 tane daha ama bilemiyorum ki napsam bu cocuga 8 bucuk kilo baya kafaya takiyorum artikk
MrvNyzDua65 MisSaLyaa bnmde kızım 8.5 kilo😣😣bir aydır annem ilgileniyor yemesiyle ilik suyu çorbalarına koyup veriyor az ve sık besliyor sanki biraz toparlndı gbi ama hala tartmadım
MrvNyzDua65 Gamzelimom bizde de saç çekme başladı olmayan saçları😂😂❤️❤️Babamız bir aydır yok bazı hareketlerini ona bağlıyorm çok sinirli bir yapıya büründü kız kardeşimi çok hırpalar oldu ki asla yanında yüksek sesle konuşmadık tv maruz bırakmadık uyumayı hak getire bakalım babamız gelsin ne gbi değişimler olacak
MisSaLyaa Vallahi tavuklu ilik sulu akliniza ne geliyorsa 3 saati asla gecmez beslenme saati ama nafile cokkk hareketli asla oturmaz sadece uyurken hareketsiz ozamanda besikte taklalar atiyor yani aceba ondan mi ki
Sonsuzask_06 Gamzelimom biz 12 aylığız şuan kızmalar istediği olmayınca bağırmalar ağlamalar sinirlenmeler 😂 bay bay el çırpıyoruz evde durmak istemiyor gezmeyi çok severiz iştahımız yok yoğurt çok severiz kucağa alsınlar diye çok numaracıyız 😂