Gamzelimom Sizde durumlar böyle mi ? Kızım bu ara sürekli kucakta, saçlarını çekiyor , durduk yere yerlere yatıp ağlıyor nasıl davranacağımı şaşırdım?
Asafmomm Gamzelimom bizde 13 aylık oldu mızmılığından cok çektim 🤦🏻♀️1 aydır ses sedası yok cok şükür rahat ettim sadece tek başına oynamıyor beraber oynamak istiyor O kadar 🤷♀️
Smyra58 Gamzelimom biz dişlerimizi çok erken çıkardık 12 dışı var kızımın tek başına oynamaz ancak oda oda geziyo sipa kurt var sanki bı oturmuyo 😊
Ebruomer Gamzelimom karıştırmadığı çekmece tencere kapakları herşey heryerde ,aşırı meraklı mızmız , kucak değil de memeye düştü bu ara sabırrrr 😥😑 büyüdükçe yeni yeni huylar çıkıyor 😆
MrvNyzDua65 Gamzelimom bizde de saç çekme başladı olmayan saçları😂😂❤️❤️Babamız bir aydır yok bazı hareketlerini ona bağlıyorm çok sinirli bir yapıya büründü kız kardeşimi çok hırpalar oldu ki asla yanında yüksek sesle konuşmadık tv maruz bırakmadık uyumayı hak getire bakalım babamız gelsin ne gbi değişimler olacak
Svdmm Bizimkisi de mizmiz arka dis cikariyor ancak tek uykuya gecme sinyali de veriyor gibi bende hangisi diye cozmeye calisiyorum 😂
Zeynep2304 O aylarda öyleydi birde 18.aydan sonra 2 yaş sendromu başladı aman allahım anamızı ağlattı ama hepsi geçici büyüdükçe hem düzeliyor ama yeni şeylerde ekleniyor sabır sabır
Gamzelimom Asafmomm benim kızımın oyun ile alakası hiç yok beraber yapabileceğimiz ne varsa yapıyoruz ama hiç dişimiz yok sanırkm o zorluyor bu ara
Asafmomm Gamzelimom eğer dişse oyun oynamak istemez oyalanamaz hiçbişeyle cünkü ağrısı var oda haklı annesi 😕 biz cok çektik dişten 8 dişi var oğlumun şuan hepsi arka arkaya geldi yapacağın tek şey sabır 😕
Gamzelimom Asafmomm aynen öyle canım canının yandığını bildiğim için elimden ne gelirse onu yapıyorum onun canı yanarken benimki daha çok yanıyo 😞
Smyra58 Gamzelimom sabahlari uyanınca yanıma alıyorum biraz sevmek oynamak istiyorum yatmiyo bile illa gidecek kurtlu kız diyorum artık 😅
MisSaLyaa Istahsizlikta varmi benimkinde bu aralar istahsizlik ve midesini bulandiriyor surekli parmaklarda agizda 14 az kaldi bizim
Gamzelimom MisSaLyaa hayır iştahı fazlasıyla yerinde maşallah hiç dişimiz yok ona baglıyorum bu durumu
MisSaLyaa Gamzelimom hmm bizim 5 tane daha ama bilemiyorum ki napsam bu cocuga 8 bucuk kilo baya kafaya takiyorum artikk