[silindi] Kızlar bebeğim genelde sabahları uyanınca yoğun bir kaka yapar ve her sabah üstümüz başımız batar hep sızar şimdiye kadar bezimizi değiştirmedik,sorun bezdemi sizce prima sızdırıyormu? Aynı şeyi yaşayan varmı siz hangi bezi kullanıyorsunuz
kivirciginannesi [silindi] ben gündüz sleppy külot bez kullanıyorum gece prima çünkü sleepy sızdırdı sabah uyandığında ıslak oluyordu, primada onu yasamadım
Deletedmom98 [silindi] ben her marka denedim ama kakayı hepsi sızdırdı kızım günde bir kere beline kadar kaka yapar annem yatıyor diye sızıyor dedi kucagımdayken yaptı bi kez gene aynı bezi küçük dedi 3 numara kullanıyoruz şimdi bakalım 4 deneyecegim bitince
Busrabalimmm Bende Molfix kullanıyordum bir gün 4 kere üst değiştirince yeter diyip primaya geçtim şuan gündüz Molfix gece Prima kullaniyorum molfixler bitince tek Prima kullanicam🤦
[silindi] Sutbitkisi yeni doğduğunda 1 numara kullanıyordum o da sızdırıyordu küçükte değildi bez şimdi 2 aylık 2 numaraya geçtik kakası hep belinden çıkıyor anlamadım
Ezgi_saymaz [silindi] numarasıda küçük değilmiş aslında. O zaman sabah yattığı için yayılıyordur kakası. Yada bezini geceleri arkaya doğru biraz daha çekip bağlayın nasıl olacak
Kiz_annesi [silindi] prima kullaniyorum ben kizim 6 aylik dogdugundan beri kullaniyorum hem külot bezini hem cirtli bezini. Sabah kalkarım ayni dediğiniz gibi bezi dolu kakayla. Ama hic sızdırma.olmadi bizde
Ruzgarbaby [silindi] Benimkide 2 ay 11 günlük 3 numara sızdırıyor kücük mü diye düşündüm sonra 2 aya 4 numara fazla olur diye dedim acaba bende mi 4 alsam
Gulfem07 [silindi] Valla bende çok sikayetciydim kaç tane bez denedim şu an evy baby aldık valla pes dedim hiç sızdırma yok kaç gündür sasirdim boşu boşuna 72 tl vermisim beze molfix alıyorduk bunun 90 lisi 55 tl mükemmel denemediyseniz deneyin derim.
Oykutosum [silindi] prima aktif bebek kullanıyorum akşam 10 11 gibi değiştiriyorum sabah 9 10 gibi alıyorum bez tonluk oluyo ama hiç sızdırmadı daha
Haticemree [silindi] kizim 8 aylik hem molfix hem prima kullandim hic boyle sorun yasamadm 1 2 kere oldu ama baya kaka yapmsti ve yurutrcde oldugu icin sizdirdi. Suan prima kullaniyorm aksamdan sabaha kdr sızdırma fln olmuyor. Beziniz küçük geliyo olblrmi