pamuksekerinannesii Deletedmom5284 happymomdan sonra burda denk geldik :) denicm bu soylenenleri simdi emzirdim kizimi biraz rahatladim
Goktug1308 Gokcen bende buzdolabı poseti kullandım ve karnonatlı suyla sildim hiç kremmiş kapakmış kullanmadım ⅔ günde iyileşti göğüslerim.eskiden kapakmı varmış annemin taktiği çok işime yaradı şükür ki
Gokcen Goktug1308 bn kapak uc fln kullanmadim ama cok krem denedm .miss gibi zeytin yaginn yerini hic biri tutmadi inan 🧡
Ahazize Ağlıyordum emzirirken, krem çok etkili olmadı bende . Kremden ziyade imkanınız varsa direk göğüs kalkanı almanızı öneririm . Daha etkili ve pratik bi çözüm
Adamelis12 pamuksekerinannesii ilk zamanlar olur hem emzir hemde sağ iki göğüsünü de benim eğildikçe sütüm geliyordu 😂 göğüs yarası içinde Philips in göğüs kapakları var onlardan al ama gümüş kapak kullanma daha çok yara yapar hava almadığı için ben lansinoh sürüp onları taktım rahat 1 ay sürdü acısı bide ayva çekirdeği çok iyi geliyormuş suya atıyormuşsun o jel oluyomuş onu sürüyormuşsun bide banyoda sıcak suyun altında elinle sağ hep göğüsünü hem mastit olmazsın hem rahatlatır biraz daha ☺️☺️
drn5410 Adamelis12 gümüş kapak daha çok yara yapmıyor ki kullanan biri olarak söylüyorum aşırı memnun kalmıştım nemli bıraktığı için çok çabuk toparlamasını sağlamıştı göğüslerimin
Minamm2020 pamuksekerinannesii ayva cekirdegini bir gece suda beklet sabah jel gibi oluyor sür göğüs ucuna her emzirmenden sonra inan çok faydasi oluyor ben öyle duzelttim neler çektim ağlıyordum artık emzirirken
Zkozali pamuksekerinannesii yaralar için lansinoh krem al canim emzirirken silmeye gerek de yok benim oyle düzeldi bende 16 gün önce dogum.yaptim hala yara ama en azından acimiyo
Zkozali pamuksekerinannesii sagim yapabilirsin mastıt olmaz sagim.yaptigin göğsünden emzir bebeğini sonra sicak su torbasını doldur sicak kompleks yaparak sagim yap canim cok rahatlayacaksin
esra89 pamuksekerinannesii içim sızladı ya biz 3 aylık olduk normal doğum yaptım ama bende bir ay sıkıntı çektim göğüslerim dikişlerim hemoroid derken 1 ayda tam anlamıyla düzeldim zor süreç rabbim yardımcınız olsun biraz sabır hepsi geçiyor zamanla ve unutuluyor
pamuksekerinannesii esra89 sabir tabiki ama bu seferde emzirmek istemiyorym agrim yuzinden kendimi kotu hissediyorum ama bolca emziriyorum kivrana kivrana insallah gecer
Bebegimm42 pamuksekerinannesii bende şu anda 15 günlük anneyim gumus kapak çok çok iyi geldi yara hem iyileşiyor hemde koruyor
Damlaef pamuksekerinannesii gögüs ucu kremi sürerdim birde ewde kimse olmadıgı için gögüsüm acık gezerdim hawa alması iyleşmesini we yara olmamasını saglar
Dern pamuksekerinannesii ayvanın cekırdegını bı gece suda beklet jel kıvamında oluyor zaten onu sürebılrsın hem doğal hemde benım göğüs yaralarıma tek iyi gelen şeydi😍
Esra96 pamuksekerinannesii rica ederim o zaman bi kovanın içine ılık suyu doldurun ve gögüzlerinizi içine sokun ve bekletin 5 dakika çıkartın ve elinizle sagın tekrar sokun kovanın içine ben duş harici öyle yapmıştım
drn5410 pamuksekerinannesii pompa al canım fazlaysa sağarsın, ve kesinlikle benim kurtarıcım gümüş kapaktı çok şükür bir kere bile sıkıntı yaşamadım kapaklar çok çok iyi geldi kesinlikle tavsiyem ☺️
Adamelis12 drn5410 ben kimden duyduysam daha çok yara yaptığını söylediler hep olumlu bisey duymadım hiç hava almadığı için doktorlarda pek önermiyo ama Philips’in kapakları delikli olduğundan hava alıyo
Eyocan15 pamuksekerinannesii benim de fena yara oldu plastik meme ucu kullandım ve 4-5 güne geçti bidaha da yara olmadı benim de çok kanadı 🙄 Ama aşırı memnun kaldım . Denemedi tavsiye ederim doktor tavsiyesi üzerine aldım