[silindi] Selamun aleykum kızlar 2 aylık bebegim var birkaç gündür emzirmeye çalıştığım zaman emzirme pozisyonuna getirdigim anda çığlık çığlığa ağlıyor tutturmak için herşeyi yapıyorum ama nafile en son kaşıkla süt verdim onu da hep doke doke içti emzik biberon kullanmıyorum bir ara kullandığımda beni emmek istemiyordu bıraktım gazlı bir bebek gaz damlası fayda etmiyordu bırakalı çok oldu ama birkaç gündür bu şekilde gazını çıkarsam da aynı şeyi yapıyor biberon emzik de vermiyorum neden olabilir bu durum başına gelen var mı ne yapacağımı şaşırdım sallıyorum müzik açıyorum çıngırak vs ama yok 😓
Dogamm [silindi] canım ben de yaşadım hala da yaşıyorum bu problemi, alsa da çok az kalıyor memede zorla içiriyormuşum gibi hep☹️ Ben çoğu kez aspiratörü çalıştırıp önünde emziriyorum onun sesine sakinleşip alıyor çoğu kez nedense bir deneyin bakalım sizde
Mrlpkmci [silindi] canim bendede oldu aynisi ben ayakta emzirdim gezdire gezdire uyurken verin oyle alir
BBusraa [silindi] bebeklerde genelde 3.5-4 aylıkken meme reddi oluyor. Benim kızımda da olmuştu eğer pes ederseniz emmeyi bırakır sakın pes etmeyin. 🥰 Ben ayakta hoplaya zıplaya artık sonunda emzirmiştim ağlaya ağlaya 🙈 4 ay sendromu varmış meğer 🤨🤣
sanikosan [silindi] benimki de 15 gündür memeyi istemiyor. Ağzına alıyor biberon gibi hemen süt gelsin diye bekliyor. Sütü çoğaltma çabalarındaydım. Emmezse nasıl çoğalacak bilmiyorum.
[silindi] Dogamm çok zor cidden Allah sabır verir inşallah bize 🤦♀️ sadece emziriyorsunuz dı mı siz de ac kalacak diye korkuyorum 😓
Dogamm [silindi] valla canım 1 aydır ara ara yaşıyoruz bunu tam düzeldi diyorum bazıngünler tekrar ediyor. 3 aylık bugün aslında çişi ve kakası baya oluyordu biraz ınyğzden içim rahattı ama bu ay 400 gr almış o yüzden mıralim bozuldu süt alerjimiz de varmış dikkat etmeye başladım bakalım inşallah bu süreci mamaya geçmeden sabırla ve hemencecik atlatırız🙏
[silindi] BBusraa bizim daha 2. Aya yeni girdi dediginiz gibi pes etmemeye calsyorm kan ter içinde kaliyo insan çok zor cidden Rabbim sabır verir inşallah 😓
Atlass BBusraa merhaba 4.aydayız 1 haftadır meme reddi yaşıyorum. Siz atlatmışsınız galiba ataktan dolayı mı böyle emmeyi çok seviyordu şimdi hep ağlıyor almak istemiyor . Ne yaptınız nasıl geçti?
Mrlpkmci [silindi] canim ben oyle basettimm bska turlu yapamadm doktor aglasa bile meme ver dedi elbet acikacak dedi
BBusraa [silindi] insallah düzene girer merak etmeyin. Saatlerce ağladı emmedi bilirim o durumları ama düzelecektir insallah 🤗🤲🏻
[silindi] sanikosan biberon mu verdiniz bizde bi ara verince öyle olmuştu bayadr biraktk ama şimdi niyeyse yine aynı şey oldu kullanmadgmz halde
Hatice4646 Aleykümselam canım aynı durum benim başımdanda gecti. Sakın pes etme emzirmeye çalış ne kadar ağlarsa ağlasın zaten acıktıkları zaman zorlada olsa emiyorlar. Zor bi süreç ama sakın biberon vs mama verme.. Ben çok şükür atlattım pes etmedim sonunda emmeye başladı.
[silindi] Hatice4646 Aynen pes etmemeye çalışıyorum elimden geldiğince uğraşıyorum ac olunca çok az emip dediginiz gibi birakyo hemen inşallah geçici bir süreçtir bizde de🤦♀️
[silindi] BBusraa annelik işte o ac diye düşünüyorum bezleri bile dolmuyor dün akşamdan beri çok kotu oldum zorla vermeye çalışıyorum😪
[silindi] Mrlpkmci doğru illa ki acıkınca tutuyor ama hemen bırakıyor bezleri doluyormuydu o süreçte bizim akşamdan beri çok az yapıyor çişini yeterince emmedigi icin☹
sanikosan [silindi] 3 günlükken sarılık nedeniyle yoğun bakımda yattık. Aç kalmış efendim de mama takviyesi yapıldı biberonla. O zamandan beri meme ve biberon biraradaydı. Hiç sorun yaşamıyorduk. Bir iki gece benden ayrı kaldı maalesef ondan sonra oldu ne olduysa.
BBusraa [silindi] öyle maalesef canım insan üzülüyor ben de ağlamıştım 😞 İnsallah alır da o da huzurlu olur sen de 🤲🏻☺️
Bittersweet [silindi] iyice sakinlestirip uyku moduna gecince anca emzitebiliyorum ben de buzuki orhan kolik muzigi var onu acip sakinlestiriyorum gozleri falan kapatincs oyle alip emziriyorum anca oyle emiyor
[silindi] sanikosan kaşıkla verin çok yoruluyorlar ve emmeye geri dönüyorlar mama veriyorsanız da kaşık biberon alabilecek butceniz uygunsa onu alın derim inşallah hakkinizda hayırlısı olur biberon ve emzik de sıkıntı cidden🤷♀️
[silindi] Dogamm Inşallah sağlıkla sıhhate buyutursunuz bebeğinizi sakın moralinizi bozmayın bu çok etkiliyo sütü de bebeğinizi ne durumda olursa olsun opun koklayın sevginizi hissetsin hissettiğin bu çok iyi geliyor insana 😊⚘