Alyaomer Arkadaşlar merhaba oğlum bir aylık ,@kakası aşırı köpüklü ve sıvı rengi sarı neden bu şekilde bilgisi olan var mı ?
Mirosum Alyaomer gazdan da olabilir benimki de çok gazlıydı o şekilde yapıyordu probiyotik damla ile sorunu çözmüştük
Nrglkrm Alyaomer aynısını oğlumda yaşadım şuan 4,5 aylık 2. ayına kadar köpüklü fışkırır tarzında yapıyordu pişik hiç olmadı tamamen gazdandi ne zaman kendisi çıkarmaya başladı o zaman sorun kalmadı, ne damla ne de bizim çıkarttığımız gaz hiçbirsey çünkü.
AselinAnnesi33 Alyaomer kızım şuan 7.5 aylık ve tanısı 4 aylıkken konuldu hem laktoz intolorens ve süt alerjisi çktı mukuslu kaka gürültülü kaka köpüklü ve geçmeyen pişik aynı zmnda ishaldi bir ay çektim zor bi duurm kan tsti ve gaita da bakıldı dedigm gibi alerji çktı bi aüre takip edin geçmese mutlaka götürün zor bi süreç
Alyaomer AselinAnnesi33 Anne sütünden başka birşey yemiyor fakat uzun zamandır bu şekilde altını açarken denk geldiğinde bu şekilde yaptığını farkettim rengi sarı mukuslu köpüklü ve fışkırır şekilde haftaya kontrole gideceğim umarım ciddi b durum değildir . Sizede geçmiş olsun suan nasıl peki ?
AselinAnnesi33 Alyaomer teşekkür edrim inşallah sizinde ciddi bişe degildir alerji illet bişe inşallah degildir bende emziriyordm diyet yaptm süt ve süt ürünlerini komple kestik hala diyetteyiz hem ben hem kızım tahmini 1.1.5 yaşında geçecigini söledi doktorumz sabırla bekliyoruz☺️
AselinAnnesi33 Alyaomer ne oldgunu anlamadan önce bir ay kadar ishal aynı zmnda mukuslu kaka köpüklü ve sesli kaka yapıordu ve pişiği hiç geçmiodu pişigin sebebei köpüklü asitli kaka yapıodu o yüzden oluyormş tahlillerden snra twk çare diyet oldu şuan çok şükür iyiyiz diyete devam süt ve ürünlerini yemiyorz hazor hiç bişe tüketmeyırz o yüzeen iyiyiz 9 ayında tadm yapwrak deneyecz aynı belirti olrsa 1 yaşa kadar yasak
Ediseymenatay AselinAnnesi33 çok özür dilerim mukuslu kaka nasıl oluyor benim oğlumun da bazen kakası köpüklü sıvı oluyor ama ağrı sancı hiç yok pisikte olmuyor sadece bazen gürültülü köpüklü kaka yapıyor şüphelendim
nurelem AselinAnnesi33 canım benim bebeğimde kabızlık var, yaptıgı zamanda sıvı yapıyor kakasını acaba bu köpüklü kaka nasıl oluyor
Alyaomer Şuan belirtiler aynı pişik yok sadce bizde arada hafif oluyor . Bakalım doktor ne diyecek haftaya
akkls Alyaomer gazı hafiflesene kadar sürdü öyle bide kabız oluyodu iki üç güne birbyapardı yapıncada ishal gibi olurdu ama kabız bebeklerde olurmuş normalmiş ek gıdadan sonra düzeldi şükür
AselinAnnesi33 nurelem kaka yparken ishal giibi gürültülü sesli yapar baloncuklı baya kaka üstü köpük köpük oluyor alt açkken denk gelirseniz bi kontrol edin yine de