ZeynepSununAnnesi Saç dökülmeniz Doğum sonrası mı başladı benimde anlattığınız şekilde çok fazla saçlarım dökülüyor ve yerine minik minik saçlar çıkıyor her yerden Doğumla alakalı diyor herkes doktorun ne diyeceğini merakla bekliyorum
CansuveCan ZeynepSununAnnesi evet doğum yapalı4 ay oldu 3. Ayda başladı dökülmeler. Geçer diye beklerden günden güne arttı
Parsannesi Doğumdan 3 4 ay sonra benim de saç dökülmem başladı hatta eşim her yer saç der sürekli ve kafamın derisi acıyor sanki şampuanlar değiştirdim bıttım sabunu vs denedim ama doğum yapalı nerdeyse 7 buçuk ay oldu hala aynı o acıya bide sıkı sıkı topluyorum oğlum yoluyor eline dolanır diye 😓
Tostos-annesi26 Parsannesi benimde aynı şekilde normalde saçım dökülmezdi benim doğumdan 3 4 ay sonra çok dökülmeye başladı banyoda dökülür tararım dökülür ev saç oldu taramak istemiyorum artık deride acıma yok ama çok dökülüyor sonradan oldu
CansuveCan Kan veriyorum arkadaşlar şimdi. Doğum sonrası normal dedi ama kan ilacı kullanmanız lazım dedi. Sonuç yarın sabah 10 da çıkacak duruma göre vitamin vs ilaç tedavisine başlanacak
CansuveCan Advantan m losyon Androvıum çözelti Ferro sanol duodenal cutuvate merhem bunları verdi arkadaşlar doktor valla muayeneye 400₺ para verdim aynı sorunları yaşıyorsanız hiç gitmeyin doktora😂
Lorinbahar12 CansuveCan benimde aşırı dökülüyor bu aralar🙄 dünden de saç derilerim agiriyor ilk defa bu kadar dökülüyor. Etrafımdakiler bebek tanıyor anneyi o yüzden dökülüyor diyorlar ama bu kadar da dökülmesi normal degil. 🤔
Mom089 CansuveCan kafa derine dokununca acıyorsa eğer saç nezlesi diyorlar Ara ara bana da oluyor Karbonat zeytinyağı Hindistan cevizi yağı 1 2 damla da sirke karışımı yapıp başımda 10 dk bekletiyorum Ağrısını hemen alıyor kepek varsa hemen dökülüyor Ama saç dökülmesi devam ediyor benim de 3 ay oldu doğum yapalı
Asyamelekk CansuveCan canım benimde doğumdan sonra çok dökülmeye başladı geçen gün eşime saç diplerime baktırdım kısa kısa çıkıyor dedi 1 cm falan olmuşlar bı baktirsaydin esine
MustafaArda Ersağ propolis şampuan tavsiye ederim saç dökülmesi ve kepekten eser kalmadı biraz pahalı ama değer ben ballı olanı kullandım Trendyoldan sipariş verdim hemde saç kremine gerek kalmıyor pamuk gibi mis gibi oluyor saçlarım
Burcin1221 Merhaba , dogum yapali 4 ay oldu , asiri derecede sacim dokuluyor, bu yukaridaki ilaclar ve tavsiyeler işe yaradimi acaba , yoksa sac kalmayacak bende de acil cozum bulmam lazim 😞