eylulbebesi Mnkaslnn- her gün yıkıyorum diyenleri tebrik ediyorum öncelikle 🙂 ben önceden haftada 2 kez yıkıyordum. Kış geldi haftada 1 e düşürdüm. Benimki nedense çok üşüyor çıkınca
Aysem-5 eylulbebesi aynen bende artık hafta bı yıkıyorum günlük kıyafet değişimi en az 2 sefer nemli bezle vücudunu siliyorum
Mehmethanebru20 eylulbebesi benim bebeğim 4 buçuk aylık yazın her gün yıkadım ama yaklaşık 2 haftadır haftada iki kere yıkıyorum 🙈 bide benim bebeğim çok saçlı doğdu şimdi dahada uzadı çok terliyor
Tostos-annesi26 Mnkaslnn- 2 günde bir yıkıyordum havalar soğudu o yüzden haftada bir yıkıyordum ama şimdi kaloriferler yanmaya başladı 3 günde bir yıkamayı düşünüyorum
Busrabektas Mnkaslnn- yazın her gün yıkıyordum şimdiyse 3 günde bir yıkanıyor, hızlı hareket eder üşümemesine dikkat ederseniz o da rahatlar, alışır
Berk2020Mert2008 Mnkaslnn- geçen haftaya kadar hemen hemen her gün yıkadım 4 aylığız şimdi bir gün yıkıyorum bir gün yıkamıyorum evimin içi sıcak merkezi sistem olduğu için soğuk olmuyor banyo ya çok alıştı oğlum
CemalOzge Benimki doğum yaza geldiği için göbüşü düştükten sonra hergun yaptırdım 2 ay olana kadar sonra hava değişimi olunca haftada 2 defa yaptırıyorum artık yetiyor şimdilik.