Arhim Arkadaşlar güzel leke çıkaran çamaşır deterjanı tavsiye eder misiniz? Dalan granül kullanıyorum lekeler olduğu gibi duruyor. Önerilerinizi bekliyorum 💮
zerroya Arhim canım ben uni kullanıyorum ama leke için ekstra ebebeğin babyme leke çıkarıcısını kullanıyorum yoksa sadece deterjanla kaka lekeleri falan çıkmıyor yani
ecem34 Arhim bulaşık makinası parlatıcısı dene 😊 lekenin üstüne sık beklet makinaya at. Sürekli yapıyorum yüksek derece de yıkanınca geçiyo. Bide deterjan kullanmıyorum sadece duru beyaz kalıp sabun koyuyorum tertemiz çıkıyo
Arhim zerroya canım yıkanacagı zaman leke Ustune sııkıp makineye mı atıyorsun. Cunku 4 5 Gune bir yıkıyorum. Yoksa leke oldugu anmımsıkıyıruz
My_son zerroya babyme leke cikarici kaka lekelerini cikariyo mu nasil kullaniyosn artik bas ddemedim nerdeyse beyazlarini camasir suyuna koycam yaaa cikariyosa ondan alayim
zerroya Arhim leke olunca hemen üstüne döküyorum kırk dakka falan bekletip çitiliyorum leke çıkıyo zaten sonra güzelce yıkayıp asıyorum makineye atmayı beklemiyorum yani öyle durumlarda
zerroya My_son canım ben önce sıcak suyla yıkıyorum lekeyi iyice sonra leke çıkarıcı döküp bekletiyorum bi saate yakın sonra tekrar sıcak suyla çitiliyorum yıkıyorum çıkıyor
Nil614kara My_son Kullanılıp kullanılmadığına dair kesin bir biilgi yok ama ben kullanıyorum bi sorunda yaşamadım ben genel olrk tavsiye ettim bebek kıyafetleri için farklı markalar bardır muhakkak
Arhim My_son ya bızım kıyafetler hep carters vallahi ucuz olsa takmıcam ama o kadar para verip leke olunca sınır oluyorum
My_son Arhim benim basim citcitli badilerle ozellikle dertte hep kaka lekesi oluyo cikaramiyorum bi turlu yaaa
Arhim ecem34 canım leke oldugu an mi yapmak lazım. Camasırlsrı 4 5 gunde bir yıkıyorum. Yoksa yıkayacagm zaman makineye atmadan mi sıkacayım
Arhim My_son kaka lekesi sorunu hıc yasamadım canım hepsinı beyaz yada yesıl sabunla once elimde yıkıyorum sonra camasırlsr ne zaman yıkanacaksa camasırlsrı ıcıne atıyorum. Hıc kalmadı ve kalmıyor