efemom Ssultannn hayııır yapma canım evet siyah asil ve güzel duruyor ama tekrar sarıya dönmek çok zor sarı saç candır 🥳
Minime Ssultannn ben yapmıştım hemde düğünümden 15 gün önce o zaman pişman olmamıştım ama herkes yakışmadığını söylemişti şimdi bakıyorum gerçekten yakışmamış 😂
frigyalikibele Ssultannn ben yapmistim ama cok koyu geldi sonra . Rnegi akitip tekrsr bakir renge döndüm ama bir daha akıtma yaptırmam yılarca kestir kestir anca kendine geldi
Ssultannn frigyalikibele benim saçımda ince telli ve az yaptırıp beğenmezsem heralde bidaha saçsız gezerim 🙈
Rabia_38_01 Ssultannn benim saclarim kumraldi dediğin gibi çok siyah merakm vardi hrkes sariyada alistigi icin yakismaz fln dediler ama icimde kalacagina denerim dedim yaptm ve harika oldu sarıdan daha yakisti herkeste cok beğendi
Ssultannn Rabia_38_01 bende içimdeki sesi dinlemek istiyorum yakışır diyede düşünüyorum 🙈 teşekkür ederim 🌸
Prenses-annesi1 Ssultannn kumralsa saçınız dipler çıkınca çok kötü duruyo benimde saçım kumral siyaha boyatmıştım hemde mavi siyaha ne cesaretse 🙄 bi süre sonrs dipler çıkınca kötü bir görüntü oldu birdahada boyamadım akana kadar saçım toplu gezdim hep
Ssultannn Prenses-annesi1 evet o görüntü kötü ama bi süre siyah kullanmak istediğim için artık çıktıkça boyarım 🤷🏻♀️😌
Cicismoms Ssultannn beren hep sarisindim yıllardır 1 ay önce kumrala boyattim memnunum bu kış böyle kullanım sanırım 😊