Ssultannn Kusannesi ahahah koyu kısa bir zaman kullandım koyu kumral mıydı koyu kahvemiydi yakışmıştı baya yine o delilik geldi 🤣
Srplsrpl Ssultannn bende hep sarı kullandım. Doğumdan sonra yavaş yavaş kestirdim uçlarından. Artık kendi rengimde kullanıyorum 😄
Mom16 Ssultannn hiiiç pişman olmadım ç. Kendi saç rengime dönünce hem rahat ettim hem de DHA genç gösteriyor 🥰
seydaac Ssultannn siyahtan dönüş çok zor ya bence yapma, hele ki uzun zamandır sarı kullandıysa çok çabuk değiştirmek istersin. Ben bir kez sarıdan çikolata kahve boyadım siyah gibi olmuştu. Hiç hoşuma gitmedi. 😁
Mom091 Ssultannn çok pişman olmuştum. O siyah öyle bir şey ki kaç kez kuaföre gittim zor açıldı. Saçlarım yanmıştı. Barbie bebeğin saçı gibi plastik bir hale gelmişti. 6 yıldır hiç boyatmadım. Tamamen boyadan kurtulmam 3-4 yılı buldu. Siyahtan geri dönüş inanılmaz zor ve saçları mahvediyor
Ssultannn Mom091 benimde şuan hiç boya yok açık kumral kendi rengi değişiklik istiyorum ama pişman olur muyum artık hayırlısı 🤣
seydaac Ssultannn o zaman deneyin 😁 bana da herkes koyu yakıştığını söylüyor, ben de ortalarda geziyorum ne sarı ne siyah 😂
CemreKerem35 Ssultannn siyah boyayı ben sevmiyorum m doğal saçta güzel duruyor ama boyada kömür sürmüş gibi geliyor benim gözüme 😅 Eğer siyah isterseniz koyu kahve yapabilirsiniz o da siyah çıkıyor Biraz daha zamanla açılsın derseniz açık kahve yapabilirsiniz o da koyu çıkıyor bayağı ve zamanla açılıyor. Onun haricinde koyu küllü kumral ya d akullu kumral da koyu çıkar . Bence siyah yerine bu renkleri değerlendirin . Ben kizildan siyaha dönmüştüm saçım önüme düşünce korkuyodum birden bu ne diye 😅
Ssultannn CemreKerem35 ahahaha alışık olmayınca dimi 🤣 dediğiniz gibi koyu kumral kahve yine o renkleri deneyebilirim teşekkür ederim 🥰
Faray Ssultannn bir ara sarıydı saçlarım, çok ta severek kullandım, boyatamadım doğal olarak rengi döndü kendi rengim olan kestaneye, sarıyı özlüyorum ama böyle de fena değil.
Z-uma Ssultannn yıllarca sarı kullanmış biri olarak şimdi saçım ombreli ve siyaha geçiş benimde aklımdan geçiyor hatta eşime dedim siyah yapayım hayır dedi ama yapacak olsam onu dinlemem saç benim saçım çünkü🤣ama sarıdan siyaha geçenler kullanamıyor tekrar açtırıyorlar DİE duyum çok aldım o yüzden cesaret edemiyorum 😂