Smrgzl Yenibebek_yenianne bn bgun basladim kizlar sizde yarin baslayin isterseniz birbirimize destek cikalim suan tam 80kilo geliyorum.
Yenibebek_yenianne Smrgzl Yarın söz basliyorum. 13. Gün bu post altına yazalım kilomuzu. Hatta fikir alışverişi de yapalım 13 gün ne ki belki bu motivasyonla kararlı bir şekilde devam eder tamamlarız.
Deletedmom424 Smrgzl ama ben kesme şeker yiyemiyorum midem almıyor 🤢illa hepsi birebir olmasi şart mi
Smrgzl Kelebek1407 80 kiloyum cnm. Tmm kizlar bu post altinda kilolarimizi gun ve gun yazalim bakalim etkili olackmi
Kelebek1407 Smrgzl bugün mü başlıyorsunuz diyete? Bende başlamak istiyordum ama bugün geçti artık. Ben pazartesi başlayıp buraya haber edeceğim.
Balkiz Smrgzl hiç bozmadan 13 gün devam etti 1 hafta yapacaksanız yapmayın hızlı verilen kilo hızlı alınır pek sağlıklı değil
MuhammedAmine Smrgzl Dayandım 1 gün zorlandım sadece onda da sabah kahve öğlen yemeği yoktu . Sonrasında iştahım çok çok azaldı kilo vermeye devam ettim . Uyarsanız verirsiniz İnşAllah