Melismuhammed2331 Karyakrcr normal benimde 2 ay oldu kırmızı daha çok yeni iç kısım daha yeni yeni toparlanıyor zamanlar geçiyor canım ama yinede bı kadın dogumcuya danışın USG ile bakılıyor yaklaşık 20 gün önce baktırdım bende 😊
Tulay_34 Karyakrcr evt bende de var kabarık ve kırmızı 😢6 bucuk ay oldu doktora gorunmek gerekıyormus aslında. Derımız hassas oldugu ıcın oluyormus bu durum herkeste olmuyor
Esra12 Karyakrcr çok az var hatta arada oğlumu aldığımda oraya basınca agrıyor. 1 sene boyunca anca geçiyormuş diyorlar
Karyakrcr Tulay_34 ben doğum sonrası kontrole gitmiştim ozman iyi demişti ama sonrasını bilmiyorum gitmedim hiç iç dikişlerden korkuyorum en çok:(
Nrgs Karyakrcr contratubex diye bir krem var biraz pahalı ama o dikiş izini siliyor bebeğim 1 yaşında tabi benimki daha eski ama uzun zamandır silik beyaz bir iz var
gezentianne Kadrisslp Kabarık gibi olması saglıklı bir durum değil keloid oluşmuş olabilir mi?? internetten bakın bir keloid diye 3 ay sabah akşam jel kullanmıştm benm 8 ay oldu aylardır da çizgi gibi belirsiz size doktorunuz krem vs vermedi mi