Btlbrssk Ysm2019 kaçırmış olamaz mı yada su afedersiniz zevk sıvısında bile sperm varmış ondan mı oldu
Drkalpp Ysm2019 ah bi an ben yazdım sandım ben de akşam öğrendim adetim gecikmişti şok oldum ne yapacağım bilemedim benim bebeğim de 5 aylık oldu daha yeni hep tek baktım oğluma ikinci de ne yapacağım nasıl yeteceğim bilmiyorum
aysenur_58 Ysm2019 Bende eczaneden almıştım 5 tlydi yaptım ikinci çizgi silik cıktı şuan kızım 2ay 24 gunluk
Btlbrssk Ysm2019 şöyle düşün arkadaş olacak hem bu süreçte çocuklar sosyalleşemiyor hep evde en azından arkadaş olurlar sen annesin yıllarca çocuğu olsun diye uğraşanlar var Allah’ın hediyesi
Mommy_Bird Ysm2019 geçmiş olsun Hayırlı olsun bende aynı durumda bugün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim kan testi verin muhtemelen hamilesiniz 🙆🏻♀️
Organiktavuk Ysm2019 benim bir gün geçmişti iki tane aynı anda test yaptım ikiside aşırı silik çıktı öyleki ilk anda anlamadım 10dakka sonra falan ışıkta dikkatimi çekti kan verdim hamileydim 💕
Yasemin000 Ysm2019 ucuz testti kullandığım silik çıktı ve felaket adet sancıları çekiyordum meğerse hamileymişim şu ann 17 aylık
Organiktavuk Aysu01- 🤦♀️ Allah kolaylık versin canım o zaman ben bir ümit evet dersin diye sormuştum 🙈
Aysu01- Organiktavuk ben sabah kahvaltısıni saat 5 gibi yapıyorum öğlen uyuyorlar kalkıp çamaşır bulaşık onla ilgileniyorum filan ne bilim hiç bir sosyal yaşantım yok zaten şu viruste de olmasın da zor ya valla