Busracelik3011 Kızlar ne yapacağımı şaşırdım Modalife Koltuk takımının yastıklarının yüzlerinde yıkama ve kuru temizleme yapılamaz yazıyo böyle yazınca da korktum yıkamadım hiç hep sildim ama içim hiç rahat değil yıkayanınız var mı ?
File351047 Busracelik3011 bütün koltuk markalarında aynısı yazıyor daha önceki koltuklarım modalife idi elde yıkama modunda yıkadım hiç bir sorun olmadı
Tazeanne0134 Busracelik3011 valla canım bende kullanıyorum bizzat moralite ile görüştüm ben 30 derece yıkayın demişti
Simay41 Busracelik3011 benim düğmeleri çıktı hep napıcam bende bilmiyorum 😞 bu arada isim soyisim aynı adaşım 😅
Busracelik3011 Simay41 severim böyle tesadüfleri😂 benimkiler de 1 2 tane çıktı herşeyi denedim olmadı maalesef.
Busracelik3011 Simay41 bende evlendikten sonra Çelik oldum 😅 Instagram var mı ? Benim ne 3 ne 4 sağolsun gelen misafirlerin bebişlerinin çok dikkatini çekiyordu bende kıyamadım hiç birine 😕
Simay41 Busracelik3011 kullanmıyorum canım ya evlendikten sonra kapattık eşimle. Biraz kıskançlık söz konusu 😅 nerelisin bu arada ? Bide dikimi de çok zor sinirim bozuluyor artık bıraktım çıkarsa çıksın diyorum 😅
Minime Busracelik3011 ben yıkattım hiç bişey olmadı açıkçası yıkatmak zorunda da kaldım sil sil çıkmayan kedi tüyü vardı 😅