seydaac Cereninervasi yok öyle bir sorun yaşamadım. Ama ben sık sık yıkıyordum uzun süre hiç bekletmedim.
Damla93 Cereninervasi hiç boşuna alma canım oturduğun yerde e bebek varsa orda bebek suları satıyolar onların içinden uç çıkıyo onla içti benimki bi tek bütün herşeyi denedim bende su içirmek için bi baktım suyun içinden uç çıktı içmez ama deniyim dedim taktım şişeye ve sonuç içti 😀
Cereninervasi Damla93 yaaaa oturduğum yerde var ben suları internetten almistim kararsiz kaldim simdi :)
Esraea Biz daha 4.5 aylığız 6. Aya geldiğimiz zaman bende alıyım peki bebeklerimiz bu suluk ağzından çekebiliyolar mı ? Yoksa biberon mu kullanmak gerek bilemedim 🤦🏻♀️
Cereninervasi Esraea bende ddneyince anlayacağım biberon tutmuyor suluktan çekecek mi diye o yuzden yumusak uçlu olsun dedim olmazsa arkadasin dedigi gibi hazir su uçlarından alirim
Herhangibirmom Cereninervasi bardak akıtmıyor benimki 10 aylık ucuna parmağını sokup öyle akıtıyor kendisi 😀 koku sorunuda yaşamadım canım weenin birde pipetli bardağı var arkadaşım o modelde koku sorunu yaşamış aklında olsun.
Cereninervasi Denizoglum 😂😂 senaryo aninda yazılmış yalnız maşallah 😂 analik iste Bende siz deyince fark ettim öyle oldugunu