Muhammedd23 Deletedmom5284 Allah yardım etsin astım i felan mi var acaba. Benide çok tıkar parfüm kokusi
Fun Kbrmrc kesinle mavi rengini alın inanılmaaaz kalıcı ev miiiss gibi kokuyo çamaşırlardan gitmiyor kokusu
Kucukkalbim Kbrmrc Bingo da manolya bahçesi Vernelde şakayık&beyaz çay ikiside harika mis çamaşırlar ☺
Pisi ikizlerinannesi2985 lilyum lotus güzelmiş ama artık üretilmiyormuş sanırım sadece lilyum olanı varmış ve çok gazla şikayet okudum kokusu güzel değil diye.
ikizlerinannesi2985 Pisi senelerdir kullanıyorum. Parfüm gibi, yumoşta kokusu en güzel olan o bence. Başka bi tanesiyle karıştırmışlardır bence. Markete gittiğinizde bi koklayın, begenirsiniz bence
Senak Kbrmrc evde bebeğiniz varsa mis gibi kokan yumuşatıcı veya deterjan kullanmak yerine parfümsüz olan organik ürünleri tercih etmenizi öneririm. Kokladığınız kimyasallar ciğerlere iniyo çünkü bebeğiniz için de aynısı geçerli.
rabia22 Deletedmom5284 içerde kurutsam bile bebeğimi aynı ortamda asarken yada kuruturken bulundurmuyorum ben aynı ortamda çamaşır suyu yada porçöz tarzı şeyler de kullanılmamalı dikkat edilmeli evet aynen ama çamaşırlar da mis gibi koksun istiyoruz bazen deodorant kullanırken bile bebeklerin yanında sıkılmamalı yada emzirme öncesi falan ben parfüm bile şuan özel yerlerde ve zamanlarda kullanıyorum dikkat etmeliyiz 😊
Deletedmom5284 rabia22 çoook haklısın canım böyle şeylere çok dikkat etmeliyiz bende artık parfüm kullanmıyorum eşime de kullandırtmıyorum