Sinemes My_LiFee Ben de henüz adet olmadan kullanmaya başladım. Reçetede de yazıyordu doğumdan sonra istenildiği vakit başlanabilir diye.
Herhangibirmom My_LiFee adetin 1. Günü başlarsanız hemen korumaya başlar herhangi bir günde başlarsanız ilk 7 gün ek bir yöntemle korunmanız gerekir prezervatif gibi. Cerazetteye mi başlayacaksınız?
My_LiFee Deletedmom5284 hangisini kullandın canm acaba başlasam bişey olur mu bı yan etki oldu mu sende
My_LiFee Deletedmom413 normal şartlarda derken benim durumum şöyle spiral çıkarttim geçen hafta hap baslicam geçen ayın 19 da adet olmuştum en son
Deletedmom413 My_LiFee Yani dogum yapinca adet gormeme hali oluyor ya bir sure onu kasteddim canim Yasmin kullaniyorum adetle baslanan bir ilac ama adet gormedigim icin doktor direk basla dedi Adet gordugunuz icin bilemiyorum nasil baslamalisiniz.
My_LiFee Herhangibirmom şuan zaten prezervatif le korunuyoruz hap kullanmaya başlasam hap+prezervatif olur mu.sizce
ArasCinarveAnnesi My_LiFee Benim gecikmişti kullanmaya başladım 1 hafta sonrada adet oldum. Ama ben emziriyorum bu arada
My_LiFee Herhangibirmom teşekkür ederim 1 ay bu ikiliyle korunurum garantiye alim işimi 😀🥰çok teşekkür ederim 🥰
My_LiFee Deletedmom413 anladım cnm bide üstünde pazartesi den başlıyor zorunlu mu ki anlamadım kusura bakmayın hayatımda ilk defa kullanicam dogum kontrol hapı