Emineyilmazz incii daha adını bilmez yukarıdaki arkadaşın bebeği sese bakıyordur boşa üzme kendini. İlerleyen zamanlarda düzelecektir takipte kal canım Benim kızım ismine 8.ayda falan bakmaya başladı
incii Deletedmom414 inanin o kadar üzgün hissediyorum ki kendimi kızıma bakamıyor muyum yeterince ilgilenemiyor muyum iki gündür arastirmaktan uyuyamaz oldm
Emineyilmazz Deletedmom414 aynen o aklıma geldi onu yazmak için geldim. Bebeğinizin şuan yaptığı hareketlere anlam yüklemeyin bunlar otizm belirtisi olsa bile 2 yaşındaki çocuğun otizm belirtileridir incii sizin bebeğinizin şuan yaptığı hareketler bana çok normal geldi
Gulsen96 Bende boyle post acmisdim.ismine tepki vermez.ve goz temasimiz az.ismine tepkiden ziyade goz temasinin azligi beni tedirgin ediyor
EfeninnAnnesii Gulsen96 merhaba rahatsız ediyorum kusura bakmayın benim bebeğim de 7 aylık erken otizm belirtileri diye ararken burdaki yazıları okududum o şekilde buldum sizi acaba şuan bebeğiniz nasıl buraya yazdıgınızda kac aylıktı sizin yazdıklarınızla tamamen aynı oğlumdaki belirtiler ve çok korkuyoruz otizm mi diye doktora falan gittiniz mi gittiyseniz hangi bölüm cevap verirseniz çok sevinirim 🤤
GoGirl incii 6. Ayda ismini bilmez bilen bebekler olabilir ya da tesaduf bakiyordur ben doktora sormustum 6 aylikken. Aydan snr ogrenmeye bsladi zamanla daha cok bakiyor hemen her ismini seslendiginde bakmayabilir hic evham yapma guven bana anca daha kucuk
incii GoGirl göz temasi en az kac saniye olmali acaba bunu cok araştırdım ama herhangi bilgi bulamadim
incii Damla93 zeynep dediğim zaman bakıyor ama bunu sürekli yapmıyor farklı şeyler söylediğimde sesin nerden geldiğini anlamak icin sese dogru yöneliyor
Semayamac incii merhaba anneler hep evham yapar malesef ama 6 aylik bebeginiz bence daha kucuk benim bebegim 9 aylik bazen oda ismiyle seslenince bakmiyo bence icinizi ferah tutun gene her ihtimale karsi cocuk doktorunuza danisin ama bebeklerimizin dunyalarini anneleride olsak bilmiyoruz malesef iciniz rahat olsun
Lidya-t Biz de beş buçuk aylığız her seslendiğinde bakmaz. Keyfi ne zaman isterse bakar. Boşuna evham yapmayın otizm bu aylarda ortaya çıkmıyor. 2 yaştan sonra oluyor.
Deletedmom414 incii yok cnm bende seslenince bakmıyor. Ama göz teması var agu falan sesler çıkarır. Seninkide öylemi
zeynepin_annesi31 incii ismine bakmadı diye öyle düşünme hemen benim kızım 8 aylık kadardı ismine tepki vermeye başladığında bebeginle surekli göz temasi kurarak şarkılar söyleyin oyun oynayin
mirayyy20-20 incii canım yatağa koy bebeğini ustunw doğru eğilip şarkı söyle uydurup uydurup konuş sev kahkaha at. Çok bakmıyor demişsin çok bakmaz zaten ilgisi çevrede onun şu an
Emineyilmazz Ikrazumra19 bence sizde yanlış biliyorsunuz bebeğiniz sese ya da tesadüf bakıyordur eğer bakmıyorsa başka bebekler, bu büyük bir sorun dğeildir. Öyle demeyin ki annemiz boş yere evham yapmasın 😊
Gulsen96 incii benim oglum 6 ay 14 gunluk oda ismine tepki vermiyor.goz hizamizda bakmiyor yere bakiyor🙁
Yorgun-ana incii her çocuk farklı yiğenim 2 yaşına kadar hiç konuşmadı 3 yaşında tuvalett eğitimi bitti ama zehir gibi çok akıllı yani bence evham yapmayın