Mina0607 Drysrht benimki öbür gün çıkarttı bantı duş alablirsin ama kuru tut demişti öyle yaptım skıntı olmadı
Emir123ali Drysrht çıkartıp eczaneden tekrar bonyo için olanından yaptırıp banyo yapıp eşiniz pansuman yapıp tekrar yapıştırın size banyo yapmanızı söylemedilermi
Meryy01 Drysrht 1 hafta su değdirme dedi sonra çıkarttım pansuman yaptım hiç acımadı çıkartırken sizin neden o kadar uzun süre verdiler ki
TC07 Emir123ali Bebeğim 8 ay 4 günlük uyuşukluk yeni yeni geçti. Ama hala karıncalanma var hafifte olsa. Zaman alıyor yani.
Emir123ali MerveC hayır 1 hafta sizinkinde belki hiç bant kullanmadanda olurdu benim 4. Ve riskli oldu için sezaryen dikişimden hariç karnımın sağ ve sol kenarından 2 tane delik açıldı o yüzden ben 1 hafta pansuman ve bant kullandım
MuhammedAmine Drysrht Doğumdan 3 gün sonra banyo yaparken kendi kendine çıktı . O gün doktor kontrolüm vardı birdaha takma dedi . Neden bu kadar uzun süre taktınız . Ben sizin gibi iken tamamen eski halime dönmüştüm
Emir123ali Meryy01 canım bu benim 4 sezaryanım ben hiç diğerlerinde yaşamadım ben riskli oldu 4.ondan sanıyordum ama burda yazışılanları okuyunca olamdığını anladım ama ilk günkü kadar çok yok zamanla azalıyor benimki
kahvekokusuu Drysrht benim 1 hafta sonra çıkarılmıştı o takılıyken ayakta banyonu da yapabilirsin demisti doktor
AlmilaDoga Drysrht ilk defa duydum o bantın öyle uzun süreli tutulcağını 🤷🏻♀️ Hastaneden çıkarken son pansumanı yaptılar bant falan yapıştırmadılar duş Vs alabilirsin dedi bant yapıştırmama gerek yoktu sadece duştan sonra oranın kuruluğundan emin ol dedi🌸
VDL-61 Drysrht devlet hastanesindemi sezeryan oldunuz.onlar biraz bekletiyorlar Birde beklediği süreçte koku yapar.kendimde 5 günde çıkarıp attım.hiç birşey olmaz.birde sizi 5yada 7 günde sizi kontrol etmesi lazım rahim küçüldü mü küçülmedi mi diye
MuhammedAmine Meryy01 Ablanıza has bir durum olmalı . Benim çevremde tamamen hisssiz kalan kimse yok . 6 ay hiç hissetmedim , 1 seneye kadar hafif hissettim . 2 sene olacak tamamen hissediyorum
Anne06_ Drysrht benim doktor çıkarmıştı kuru kalmadi gerektigi söyledi dikişler alınana kadar medikalciden her dus için ayrı alin kullanın distan sonra çıkarıp kurulayın yara kurusun demişti yani asla sizin ki gibi uzun kalmadi sukur biaeyde olmadi
Muverrih Drysrht Benim 3 gün kaldı 🙄 doktor bantlı ikende kısa duş alabilecegimi söyledi çıkarttıktan sonra herhangi bir yasak koymadı.
Tprk1802 Drysrht valla birgün sonra eve geldiğim gibi bantları çılarttıp duşa girdim.kuruladım gazlı bez koyup kapattım .öyle bant felan bişi demediler.çok suda kalma yeter.duşa girmesem aslaaaaa duramazdım :)