Naz1905 [bilinmeyen]bi video vardı anahtarlar koltugun altında beni ara demiş gibi olmuş bu😂😂bu ne ya ben yatıcam
serenaysimsek Kızlar şuna cevap vermeyelim ya kendini iyice nimetten saymaya başladı. Kendi kendine oynar sonra bakar kimse yok yine gider bizde rahat ederiz😒
serenaysimsek [bilinmeyen] seninle ilgili bişeyi senin postunun altına özellikle yazıyorum zaten bayan zeki😂 hani doğrudan görsünler diye😂 bak açıklama yaptırtıyosun bide bana😂 neyse yukarıdada yazdım sana daha fazla yazıp değerli vaktimi senin gibi boş birine harcayamam😂 hadi Allah akıl fikir versin sana😬
serenaysimsek [bilinmeyen] şunu bıktırına kadar devam ette o zaman çekip gitsin postları işgal etmeyi bıraksın inşallah canım😄
serenaysimsek [bilinmeyen] ya kızım sen manyakmısın harbiden nesin yani? Niye bebeklerle ilgili bi sayfada konuşulup boş boş konuşmak istiyim? Herkes sen mi. Valla boşuan dememişler insanın fikri neyse zikride odur diye. Ekimden beri burdayım hiç bi zaman ne boşu boşuna post açmışımdır nede senin gibi millete musallat olmuşumdur yani forumu amacına uygun kullanmışımdır her zaman. Sanada aynısı tavsiye ederim. Ve ciddi anlamda sorunların olduğunu bi kere daha ispatlamış oldun dediğim gibi Allah yardımcın olsun daha da denecek bişey yok haline.