Aynurkt Merhaba anneler! HM uyku tulumu kullanan annelermiz var mı? Tavsiye ederler mi? Dış kumaşı pamuk ancak iç dolgusu polyester. Terletiyor mu acaba?
CigdeminMevasi Aynurkt ben hmde aldm lcw de hmnin kumaşı dha iyi daha yumuşak ancak evinz soğuksa hm ince gelebilir şcvnin 2,5 togları iyi
Freestate Aynurkt Ben kullanıyorum, terletmiyor, ideal geldi bana. Yazın Banndu’nun uyku tulumunu kullanıyordum, soğuklarla H&M’e geçtim. İkisi de iyi.
Aynurkt CigdeminMevasi sağolun bu bilgi için. Ancak bür türlü ısınamadım ben mi yıkayamıyorum bilmiyorum lcw naylonumsu kumaşta ve ne aldıysam ya tülerdi ya çabuk yıprandı.
zeynepzeze Aynurkt Bende kullanıyorum. İçine ince pijama giydiriyorum üzerine tulumu. Evim sıcak olduğu için kullanışlı oluyor.
CigdeminMevasi Aynurkt biz 3 haftadr kullanıyorz ce sık sık yıkıyorm hiç yıpranma ve tüylnme olmadı aslnda
Dn123 Aynurkt aslında en iyisi yün . Ama 470 tl ye buldum bir tane. Elyaf evet terkediyor malesef çünkü naylon bildiğin
zeynepzeze Aynurkt Evet uzun kollu hm’nin ince altlı üstlü pijamaları var onlardan giydiriyorum. Eviniz kaç derece oluyor?